Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Norsktalande kundstjänstmedarbetare på heltid i sommar!

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Talar du svenska, norska och engelska, har ett öga för noggrannhet och beskriver dig själv som serviceinriktad och organiserad? Är du tillgänglig omgående och vill arbeta heltid i sommar? Då kan vi ha rollen för dig!

Information om uppdraget:

Åt vår kund söker vi nu en engagerad och serviceinriktad medarbetare till deras Customer Support-team i Sundsvall.

Som Customer Support Medarbetare kommer du att vara den första kontaktpersonen för deras kunder. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
* Motta och hantera inkommande samtal och e-post från kunder med tekniska frågor och supportbehov och boka upp serviceuppdrag.
* Diverse administrativa uppgifter såsom registervård, fakturering mm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har god teknisk förståelse, och vana att arbeta i affärssystem.
* Har god kommunikationsförmåga på svenska, norska och engelska, både i tal och skrift.
* Har förmåga att hantera stressiga situationer och behålla en professionell attityd.
* Erfarenhet av kundsupport, företrädesvis inom teknisk service eller relaterad bransch är starkt meriterande.

Personliga Egenskaper:

Vi söker dig som trivs i en serviceorienterad roll och har en genuin vilja att hjälpa andra. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Teamwork är viktigt för oss, därför är det en självklarhet att du kan samarbeta effektivt med övriga kollegor och andra avdelningar.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är på heltid under sommaren med eventuell chans till förlängning. Tjänsten startar så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vi arbetar löpande med urval och beräknar att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, passa på att söka redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com