Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Maskinoperatör/Produktionsmedarbetare sökes!

Ansök nu
Har du ett tekniskt intresse, är driven och ansvarstagande? Vi söker nu maskinoperatörer/produktionsmedarbetare till ett lokalt företag, ett fartfyllt jobb med mycket ansvar!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer vara bl.a:


- Övervakning och enklare underhåll av maskin
- Utföra mätningar och kontroller löpande
- Leverera våra produkter på utsatt tid vidare i produktionen
- Städ och underhåll av maskiner
- Övriga förekommande arbetsuppgifter inom produktionsavdelningen.

I denna processen letar vi efter 2 personer som ska arbeta i olika delar i produktionen och beroende på vilken del man arbetar i ser uppgifterna något annorlunda ut. Arbetstiderna är dagtid 07-16 måndag-fredag.
Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Till de här tjänsterna krävs det ej att du tidigare har arbetat som specifikt maskinoperatör. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande och ordningsam samt att du tycker om att arbeta både i team och enskilt. Arbetet i produktion är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt samt att man är kvalitetsmedveten och hög noggrannhet.

Vi söker dig som kan börja omgående. Start introduktion kommer att vara senast v23 (5 juni), anställningen är på heltid och till och med 11 augusti. Viss möjlighet till förlängning kan förekomma.

Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare