Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kundmottagare för längre vikariat på plats i Sundsvall och Härnösand!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du flexibel och serviceinriktad och vill arbeta både i Sundsvall och Härnösand? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta inom kundmottagning. Du kommer att bemanna både reception, telefon, mail och chatt där du får ta emot frågor som rör boende och medlemskap. Tjänsten är ett längre vikariat på heltid i ca 1-1,5 år med start efter sommaren, du kommer att vara placerad både i Sundsvall och Härnösand varje vecka vilket innebär att du behöver vara öppen för att pendla.

Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak att ta emot medlemmars och boendes frågor som rör deras boende och medlemskap. Du kommer att bemanna reception och telefonslinga, hantera inkommande mail och chatt tillsammans med kollegor på flera av kundens olika orter i deras område.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta med service och att ha kunden i fokus. Du har erfarenhet av telefonitjänst, administrativt arbete och är van vid att hantera datorer.
Vidare är du en positiv, självständig och serviceinriktad person som är flexibel och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du är strukturerad och noggrann. Du har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Vi förutsätter att du delar kundens värderingar och att ditt agerande gentemot kunder, kollegor och medlemmar utgår ifrån dem.

Låter detta som någonting för dig? Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com