Hoppa till innehåll

Har du truckkort? Vi söker lagerarbetare för extrajobb!

Vi söker nu lagerarbetare till vår kund i Birsta. Introduktion för tjänsten sker löpande.

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepåer lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet, vilket genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsuppgifterna är främst orderplock till butik eller kund via systembolagsombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt andra lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna för detta jobb är varierade under varudepåns öppettider och det kan förekomma både morgon- och kvällsjobb. Introduktion för tjänsten sker löpande.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult hos Systembolagets varudepå. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan men kan få ett schema vid högtider eller semesterperioder. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som studerar eller arbetar på minst 50% och vill arbeta inför jul! Du har stora möjligheter att påverka ditt studie- eller arbetsschema och kunna arbeta extra vid behov även framåt under terminerna eller vid sidan av ditt andra arbete. Med hänsyn till svensk lagstiftning är du som söker denna tjänst minst 20 år, och behärskar god svenska i tal och skrift. Utöver det har du även datorvana, är en god lagspelare samt är stresstålig och noggrann i det arbete du utför. Truckkort är meriterande.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!
Vi arbetar med löpande intervjuer och urval.

Sökord: lager, lagerarbete

Sökord: lager, lagerarbete
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Örnsköldsvik
Administration
Företagslogga
Sundsvall
Transport & Logistik
Företagslogga