Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Bussmekaniker i Sundsvall!

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter? Du kommer bland annat få genomföra service, reparationer och felsökningar på bussar. Även andra uppgifter som tex foliering och karosserireparationer.

Information om uppdraget:

Som mekaniker hos oss kommer du att:

* Utföra service och underhåll på våra bussar enligt fastställda rutiner.
* Diagnostisera och åtgärda tekniska problem.
* Reparera motorer, bromsar, växellådor och andra mekaniska och elektriska system.
* Följa uppsatta säkerhetsföreskrifter och kvalitetsstandarder.
* Samarbeta med kollegor för att säkerställa att alla fordon är driftsäkra och redo för trafik.

Detta söker vi:

För den här tjänsten söker vi dig har B-behörighet för bil och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi tror att du har god datorvana då vi använder datorn både med diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering. Har du D-behörighet för buss och erfarenhet av fordons-el är detta meriterande.

Utöver detta tror vi att du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Att du är utåtriktad och flexibel och tycker om människor. I våra verkstäder håller vi ordning och reda så proffsighet och noggrannhet värderas högt.

Arbetet är förlagt till dagtid, andra arbetstider kan förekomma. Startdatum enligt överenskommelse, provanställning tillämpas. Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av vår kund i Sundsvall. Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com