Teknisk Säljare inom VA region Norrland till SKT

Teknisk Säljare inom VA region Norrland till SKT

Brinner du för teknik, försäljning och kundkontakt? Skandinavisk Kommunalteknik söker nu en Teknisk Säljare inom VA!

SKT erbjuder dig en spännande och självständig roll där du är med och påverkar Sveriges miljö och hållbarhet samtidigt som du både skapar nya affärsmöjligheter och utvecklar affären i norra Sverige. Vill du vara med och bryta ny mark i Norrland hos Skandinaviens största leverantör av tryckavloppssystem?

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos SKT är medarbetarna företagets viktigaste tillgång! Du kommer till en stabil organisation med hög kompetens och snabba beslutsvägar där man stöttar och hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du får ett spännande kontaktnät och har tryggheten av att ha en kunnig och professionell organisation i ryggen.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som Teknisk Säljare / Projektledare kommer du att genomföra kundbesök, VA-utredningar, dimensionera/projektera samt offerera och driva igenom affärer. Försäljningen är ofta projektrelaterad och kunderna är framför allt kommuner, samfälligheter, grossister och konsulter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Övergripande ansvar för försäljningscykelns alla delar samt aktiv uppföljning av kunder för att säkerställa kundnöjdhet
  • Bearbetning av både nya och befintliga kunder
  • Ansvara för framtagande av VA-utredningar samt projektering av LPS system
  • Övergripande ansvar för dimensionering och projektering av vatten och avlopp
  • Administration i form av kartläggning av potentiella kunder, registrering av kundaktiviteter, skapa offerter och uppföljning av försäljningsstatistik
Värt att veta

Du kommer arbeta självständigt men i samarbete med de andra i teamet. Teamet i Stockholm består idag av 3 projektledare, 2 innesäljare samt 2 på support/eftermarknad och du rapporterar till Regionchef Mellan/Norr. Du utgår från din bostadsort inom distrikt Norr. Resor om cirka tio övernattningar per år förekommer, varför B-körkort är ett krav.

Våra förväntningar

Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik och försäljning och gärna i projektform, där ditt affärsmannaskap har varit avgörande för din framgång. Kanske har du jobbat inom konsultledet.

Vi söker dig som:
  • Har minst gymnasiekompetens
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom VA-sektorn
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i projektform
Som person är du social, öppen och empatisk. Du driver och planerar ditt arbete noggrant och har lätt för att kommunicera både internt och med kunder. Du motiveras av att planera din tid självständigt och har uthålligheten att jobba mot resultat på lång sikt. Du arbetar strukturerat och har vana av att hantera flera parallella uppdrag. För rollen krävs det att du behärska både svenska och engelska flytande, i både tal- och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Email Mejla Cilla Lennér
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech