Arbetsmiljö- och säkerhetskonsult

Arbetsmiljö- och säkerhetskonsult

Vill du vara med och möjliggöra framväxten av framtidens elnät? Just nu söker vi en noggrann och engagerad person som vill kliva in i en konsultroll med goda utvecklingsmöjligheter! Här får du möjlighet att bygga relationer med hjälp av din sociala förmåga samtidigt som du säkerställer en god arbetsmiljö hos ett av landets största energibolag!

Låter det intressant? Läs mer och skicka in ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke för varandra och vår omvärld. Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet. Sigma samarbetar med en rad olika företag inom många branscher och våra uppdrag handlar ofta om teknik i framkant. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Hos oss lär vi oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans! Vi anser att kunskapsutbyte, gemenskap och korta beslutsvägar är nyckeln till framgång.

Mer info om Sigma finns att tillgå på https://www.sigmaindustryeastnorth.se/

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sigmas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En varierande arbetsroll
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Stöttande och erfarna kollegor runt om i landet
  • Ett självständigt arbete där du själv planerar dina dagar
Arbetsuppgifter
Som HSE-konsult (Health, Safety and Environment) kommer du vara en resurs för Sigmas kund - ett av landets största energibolag, där ditt jobb är att säkerställa att lagar, bestämmelser och riktlinjer efterföljs. I rollen skapar du goda relationer med projektbeställare och projektörer där du lyhört skapar förståelse för projekten de arbetar med. Du ser till att det finns en arbetsmiljöplan, en riskbedömning och rätt utrustning för varje projekt.

Med stöttning av erfarna kollegor säkerställer du genom ständigt förebyggande säkerhetsarbete en förbättrad hälsa, arbetsmiljö och säkerhet. Målsättningen är att minimera person- och egendomsskador och negativa effekter på miljön.

Vi söker dig som har
Körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

För den här tjänsten kommer vi lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper men vi tror att det är till din fördel om du kommer med en praktiskt erfarenhet från anläggning, bygg, fastighet eller el-branschen. Kanske du sedan tidigare arbetat med arbetsmiljöfrågor och har bra koll på arbetsmiljölagar?

Det viktigaste är att du har ett driv och ett engagemang. Du trivs i en roll där du bygger goda relationer genom att lyssna och skapa förståelse för kunden och projektet. Du arbetar noggrant och tar ett stort ansvar där du driver ditt arbete självständigt framåt. Som person är du social, öppen och trivs med att träffa många olika människor i en varierande arbetsmiljö.

Meriterande för tjänsten:
  • Heta arbeten
  • ESA 19
  • BAS U/P
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall med omnejd
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Stina Vidmark
Email Mejla Stina Vidmark
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!