Hoppa till innehåll
Ansök nu
Säljare Dagligvaruhandeln

Har du en bakgrund inom dagligvaru- eller servicehandeln? Brinner du för försäljning? Är du en person som gillar att arbeta mot tydliga målsättningar samt arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor och stort utrymme för egna initiativ? Ta chansen att söka en tjänst som säljare hos oss på Toms Sverige AB.

Om jobbet som säljare
Vår ambition är att du ska komma till ett familjärt företag med en stark vinnarkultur, egna starka varumärken och som även lägger stor vikt i att du ska trivas och ha kul på jobbet. Din nya utmaning är att arbeta som säljare i ett distrikt med väl inarbetade kunder i distriktet som sträcker sig mellan Gävle - Söderhamn - Sundsvall - Härnösand - Örnsköldsvik - Östersund

Då distriktet är stort innebär det att du har en del resande. Tjänsten innebär ca 1-4 övernattningar/månad beroende på din bostadsort, som är inom distriktet.Du kommer att ingå i ett mindre team med fem kollegor i regionen. Toms säljkår består av 15 säljare som samtliga är kunniga, lyhörda, motiverade och målinriktade.

Det praktiska arbetetsom säljare innebär självständig planering och uppföljning av dina egna försäljningsinsatser och resurser samt besöka dagligvarubutiker på distriktet. Där är uppgiften att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenterna, följa upp kampanjer och skapa lönsamhet för både Toms och butik samt se till att butiken har rätt sortiment från Toms i sin konfektyravdelning.

Vi ställde några frågor till Maria van Ginhoven som är teamleader

Hej Maria!
Hur länge har du varit i branschen?
Jag har jobbat inom dagligvaruhandeln i 7 år.

Vad tycker du om att jobba hos Toms?
Toms och Anthon Berg står för både kvalitét och variation och är starka varumärken som är välkända av både butik och kund. Det dagliga arbetet bjuder på omväxling och vi lägger stor vikt av att finnas i varje butikshylla men också att få synas på golv med större exponeringar, i synnerhet när det är säsong som jul och påsk där vi har extra mycket att erbjuda våra kunder. Toms är ett företag där vi jobbar nära varandra och har daglig kontakt med våra kollegor vilket känns familjärt och inspirerande.

Hur skulle du beskriva din ledarstil?
Jag vill se att man kan utmana sig själv och tro på att det alltid finns mer att hämta hem hos en kund. Jag vill även att man hela tiden strävar efter att utveckla sig själv, och sitt distrikts omsättning. Viktigt för mig att du är tävlingsinriktad och ser möjligheter i stället för problem. Inte minst viktigt, så vill jag att man har kul på jobbet. Jag har daglig kontakt med säljarna i teamet.

Om dig
  • Du har en stark drivkraft och stort engagemang som drivs av att skapa långsiktiga relationer till dina kunder
  • Du har en god affärsförståelse som gör dig till en lönsamhetstänkande, effektiv säljare som känner glädje att sälja och vägleda distriktets kunder mot lönsamma affärer
  • Du är en strukturerad person med en god överblick även i pressade situationer
  • Du trivs när tempot är högt och har en tävlingsmänniska i dig
Vi erbjuder
Hos oss får du ett utvecklande arbete som passar dig som uppskattar att jobba med frihet under ansvar. Tjänstebil, Iphone och Ipad ingår i tjänsten. Vi är måna om våra anställdas hälsa och att man har en bra balans mellan jobb och fritid. Därför har vi även friskvårdsbidrag och möjlighet att träna 1 timma i veckan på arbetstid. We bring smiles to life!

Kontakt
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontaktaTeamledare Maria Van Ginhoven, telefon 070-4100096, alt mvg@tomsgroup.com.

Vi har redan tagit beslut om rekryteringshjälp och platsannonsering, därför undanber vi oss samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Toms gruppen är ett skandinaviskt konfektyrföretag baserat i Köpenhamn med starka varumärken som Anthon Berg och Pingvin. Omsättningen är cirka 2 miljarder SEK och företaget har 1000 anställda. I Sverige är vi den fjärde största konfektyrleverantören. Det går bra för Toms i Sverige och nu går företaget in i en period med stort fokus på tillväxt. Läs mer om Toms på www.toms.se och mer om Anton Berg på www.anthonberg.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare