Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Distriktsäljare till Luna

Ansök nu
Luna Sverige AB söker en relationsorienterad, strukturerad och lösningsfokuserad Distriktsäljare till region norr / Sundsvall! Luna Group är en heltäckande leverantör av högkvalitativa verktyg, maskiner och förnödenheter för professionellt bruk till industri, byggsektor, auto och offentlig förvaltning.

Om tjänsten

Som Distriktsäljare har du ansvar för ditt distrikts försäljning och resultat. Du utbildar och engagerar dina kunder / återförsäljare för att uppnå och överträffa personlig budget. Vidare innebär tjänsten att du med ett tydligt självledarskap och engagerat affärsmannaskap utvecklar försäljningen inom distriktet som utgår från Sundsvall som huvudort.

Du ansvarar för din kund- och säljplanering, prisstrategier, offertförfarande, implementering och uppföljning, samt för att proaktivt bearbeta befintliga och nya kunder; Återförsäljare inom bygg och industri. Du träffar även slutkunder tillsammans med leverantörer och ÅF-kanaler.

Lunas HK är i Alingsås och du utgår från ditt hemmakontor som troligen finns i Sundsvall. I tjänsten ingår en hel del resor, då kundbearbetning primärt sker via fysiska möten hos dina kunder i hela distriktet som utgår från Sundsvall som huvudort om möjligt och gränsar norrut; Ö-vik, Härnösand, Kramfors och upp mot Umeå, samt söderut; Hudiksvall, Söderhamn och inåt landet; Bollnäs och upp mot Ljusdal, Sveg, Vemdalen Östersund, Strömsund Sollefteå och ut mot kusten igen.

Du rapporterar till Andreas Franzén, Försäljningschef Sverige och till ditt stöd har du i Luna Sverige ett dedikerat innesäljteam, kundadministration, retur och reklamation, ett marknadsteam som förutom operativa marknadsuppgifter också ansvarar för butiksbyggnation samt central sälj- och prissupport.

Ansvars- och arbetsuppgifter i korthet:
  • Kund- och säljplanering.
  • Bearbeta och utveckla marknaden i region norr.
  • Proaktivt bearbeta samt regelbundet besöka befintliga och nya återförsäljare.
  • Offertförfarande inkl uppföljning.
  • Prisstrategier med implementering och uppföljning.
  • Ta fram kundanpassade koncept och produkterbjudande.
  • Delta på lokala kundevent.
  • Utbilda och inspirera kunder.
OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER
För att vi ska trivas med varandra och tillsammans skapa Sveriges starkaste leverantör av verktyg för professionellt bruk inom bygg och industri, ser vi att du är en fena på att bygga goda kundrelationer, samt att du har viljan och en självklar förmåga att leda, planera, prioritera och följa upp ditt säljarbete. Det är starkt meriterande om du har ett värdefullt nätverk inom branschen och att du tidigare arbetat med försäljning gentemot ÅF / bygg och industri.

Som person ser vi att du är inspirerande, öppensinnad, positiv, lyhörd, måldriven, strukturerad och genuint intresserad av att förstå dina kunders utmaningar, samt att du har kunskap och vilja att finna lösningar och koncept som bidrar till dina kunders attraktionskraft och lönsamhet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa på mejl alt sms: kajsa.sanden@salesonly.se / +46 735216531. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 40-41. Varmt välkommen!

Om luna
Luna Group är en heltäckande leverantör av högkvalitativa verktyg, maskiner och förnödenheter för professionellt bruk till industri, byggsektor, auto och offentlig förvaltning.

Vår affärsidé är att förse våra kunder med verktyg och förnödenheter på ett sätt som bidrar till att de får bättre flyt i sin verksamhet och ökar sin lönsamhet. Vi gör det genom att hjälpa våra kunder med att kapa kostnader för logistik och administration, vi utbildar och ger support i allt från sälj och produkt till digitalisering och vi gör professionella urval och förhandlar priser på över 100 000 produkter bland fler än 500 varumärken.
Luna Group har närvaro i 20 länder och en årlig omsättning på cirka 1500 MSEK. 2017 firade Luna 100 år som aktör i branschen.
Läs mer om oss på www.luna.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare