Hoppa till innehåll
Sales logotyp

Teknisk innesäljare EL

Ansök nu
Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Som teknisk innesäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Vill du ha en roll där du får dra nytta av ditt tekniska intresse och viljan att hitta lösningar? I rollen kommer du att förbättra våra kunders verksamheter genom teknisk rådgivning och försäljning av produkter inom EL, samt våra värdeskapande tjänster.

Tycker du att ovan stämmer in på dig kan du vara vår nästa Tekniska innesäljare EL till vårt kompetenscenter i Sundsvall.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VVS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt och vi erbjuder bland annat olika utbildningsprogram för din karriärsutveckling. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Huvudarbetsuppgifter

Utifrån kundens behov och din kunskap inom EL-branschen arbetar du med försäljning av Solars produkter och tjänster över telefon, dator och butik. I din roll kommer du att arbeta självständigt, såväl samarbeta med kollegor inom Solar kring sådant som kundaktiviteter, offerter, samt nya kunders potential och behov av produkter och tjänster. Du kommer även vara en del av vårt löpande förbättringsarbete.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller erfarenhet från EL-branschen, som exempelvis elektriker, servicetekniker etc. är meriterade.
  • Erfarenhet inom försäljning
  • Erfarenhet att jobba i Excel, SAP, Salesforce är meriterande
Din profil

Förutom att du har ett intresse för teknisk rådgivning och försäljning ser vi att du tycker om att arbeta med service mot kunder inom bland annat installationsbranschen. Du har förmåga att förstå dessa kunders behov och omvandlar detta till ett aktivt sälj genom att vara engagerad, kreativ och fokuserad på lösningar. Du får ett stort eget ansvar att hitta effektiva lösningar för våra kunder, agera professionellt och säkerställa goda affärer för att nå satta mål. För att lyckas som teknisk säljare hos oss behöver du trivas med ett strukturerat arbetssätt och att dagligen arbeta med digitala kommunikationsmedel.

Kontakt och ansökan

Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och ser framemot din ansökan snarast.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Sjöström, Competence Center Manager, emil.sjostrom@solar.se, 070-6005369

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Emil Sjöström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare