Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Erfarenhet inom kundservice? Se hit!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst och brinner du för att ge den allra bästa servicen? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår samarbetspartner en Kundservicemedarbetare. Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna är måndag-fredag 07:30-16:10. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår samarbetspartner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Professionella utvecklingsmöjligheter
  • En god företagsgemenskap
Arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta i ett öppet landskap tillsammans med ett team på fyra medarbetare, tre stycken i Sundsvall och en i Göteborg. Den största arbetsuppgiften är främst orderläggning av inkommande beställningar från företag, försäkringsbolag samt privatpersoner, du hanterar även växeln så tidigare telefonvana ses som väldigt positivt. Dessa arbetsuppgifter kan inkludera kontakten med företagskunder och privata, detta rör såväl interna som externa kunder. Du kommer främst utföra denna kontakt via telefon, mejl samt kundportaler.

Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet av kundservice eller andra relevanta serviceyrken där du hanterat kunder via telefon och mail. Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift då tjänsten kräver detta. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Office 365.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är en person som har viljan att lära sig nya saker och känner dig bekväm med ett högt tempo på arbetsplatsen. Du har även en servicekänsla utöver det vanliga och du tar ansvar för att arbetet ska utföras kvalitativt och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Jonathan Gerafi
Email
Område
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare