Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Är du en elektriker som vill skola om dig till elkonstruktör?

Ansök nu
Sweco vill investera i dig och din utveckling, sök nu så berättar vi mer!
Är du en erfaren elektriker som är redo för din nästa utmaning? Här får du möjligheten att utbilda dig samtidigt som du ansluter till ett företag som röstats fram som en av Nordens mest attraktiva arbetsgivare! Varmt välkommen med din ansökan.

Du erbjuds:
  • CAD-utbildning och de verktyg som krävs för att ta dig an rollen som elkonstruktör
  • Ett varierat och utvecklande arbete
  • En möjlighet att vara en del av en avdelning som är i en spännande tillväxtfas
Arbetsuppgifter
I rollen som elkonstruktör kommer du rita, konstruera och beräkna i CAD med stöttning från erfarna kollegor. Du får chansen att göra ritningarna som du är van att läsa och tyda, din erfarenhet och förståelse för hur det ser ut i "verkligheten" kommer ge dig goda förutsättningar till att lyckas väldigt bra i din omskolning!

Vi söker dig som
har några års erfarenhet av att jobba som elektriker. Du är tekniskt intresserad och har viljan till att ta nästa steg i karriären. Vi dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco.
Som person är du nyfiken och vill utvecklas. Du är driven och räds inte en utmaning. Vi tror din förståelse för affärer och ett stort engagemang kommer ta dig långt hos Sweco. Utöver detta samarbetar bra med kollegor såväl som kunder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Stina Vidmark
Email
Område
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare