Hoppa till innehåll
Ansök nu
Butikssäljare sökes till Procurator

Är du en serviceinriktad person som brinner för en bra kundupplevelse? Har du ett gediget intresse för försäljning och en förmåga att driva dig själv framåt? Vill du få möjligheten att vara med i utvecklingen av en livsviktig butik där du är ansiktet utåt? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Butikssäljare arbetar du med försäljning av Procurators produktutbud i butik. Din kundbas består främst av företagskunder och erbjuds allt från personligt skydd till emballage. Du har en nyckelroll i att erbjuda Procurators kunder förstklassig service och ansvarar även för att skapa en inbjudande miljö. Då butiken i Sundsvall är relativt nyöppnad inom bolaget ges du en unik möjlighet att vara med och sätta ramarna för hur er framtida tillväxt och leverans ska se ut. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Försäljning och rådgivning av Procurators produktutbud, framförallt till företagskunder. 
  • Se till att butiken är välkomnande. 
  • Vara behjälplig vid utprovning av kläder. 
  • Till viss del arbeta med säljadministration, såsom beställningar och orderläggning. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Butikssäljare är du en människokännare med service ut i fingerspetsarna. Du räds inte att ta initiativ och värderar en god kundupplevelse högt. Du känner dig bekväm i din försäljning och har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Vidare är du en prestigelös lagspelare som drivs av att leverera resultat samt att du på ett naturligt sätt skapar goda relationer. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Tidigare erfarenhet från butiks- och/eller konceptförsäljning.
  • Meriterande med erfarenhet inom B2B-försäljning. 
  • God dator- och systemvana samt bekväm med att arbeta i affärssystem. 
  • Flytande svenska samt god engelska i tal och skrift. 
  • B-körkort. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Butikssäljare är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Procurator. Efter 6 månader har Procurator för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning. De första 6 månaderna avser tjänsten 100%, men därefter kommer den övergå i en tjänst om 75%. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag och du ingår i ett härligt team som värderar en god gemenskap internt. 

ÖVRIGT
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare