Hoppa till innehåll
Ansök nu

Serviceingenjör
Sundsvall / Gävle / Uppsala

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett varierat arbete och mycket kundkontakter? PetroBio erbjuder dig en roll som servicetekniker med mycket frihet under ansvar där du kommer att utvecklas brett inom avancerad brännarteknik.

Som resande serviceingenjör utgår du hemifrån, vi ser gärna att du bor någonstans runt Gävle, Sundsvall, Uppsala eller inte allt för långt från Stockholm.

Vi erbjuder
Hos oss får du en öppen och dynamisk arbetsplats med högt tempo och engagerade kollegor. Du får ett flexibelt arbete med långsiktig teknisk kompetensutveckling och för att ge dig rätt förutsättningar har vi en introduktionsplan om vår verksamhet och produktportfölj.

Idag arbetar drygt 30 personer i verksamheten varav ungefär en tredjedel är tekniker. Många av kollegorna har arbetat länge i företaget och delar gärna med sig av sin kompetens.

Arbetsuppgifter
Som serviceingenjör hos oss blir du en del av vårt duktiga serviceteam. Tillsammans ansvarar ni för driftsättning, underhåll och service av PetroBios egenutvecklade brännare och tillhörande utrustning för förbränning. Arbetet är i hög grad praktiskt och självständigt.

Dina uppdrag sträcker sig oftast mellan 1-5 dagar i omfattning. Du genomför också delar av servicen genom fjärrsupport, men större delen av din arbetstid är du ute hos våra kunder på fältet. Våra kunder finns främst i Skandinavien och Europa.

Vad säger Hampus Alfredsson, serviceingenjör, om hur det är att jobba på PetroBio?

"Jag har jobbat på PetroBio sedan 2017 och är utbildad sjöingenjör. Det som fick mig att välja yrket som serviceingenjör före sjön var fördelen med att komma hem varje helg och fortfarande få resa. Att jobba på PetroBio är varierande och utmanande på många plan vilket gör att den ena dagen aldrig är den andra lik.

Vi har en god stämning i teamet och de varierande arbetsuppgifterna gör att det inte finns någon typisk dag. Det mest stimulerande med tjänsten är resandet, de ständigt nya intrycken och att få ha roligt med sina kollegor. De främsta fördelarna är variationen och friheten. Jag utgår hemifrån och jag kan påverka mitt arbete till stor grad."

Läs mer om vad Hampus och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/petrobio

Din profil

  • Högskoleutbildning, gärna sjöingenjör eller likvärdig utbildning inom relevant område såsom el, styr & regler eller automation
  • Tekniskt intresse och erfarenhet av tekniskt arbete inom el, mekanik, automation eller hydraulik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, kunskaper i tyska är meriterande
  • Körkort behörighet B
  • Hanterar Word och Excel obehindrat och är van vid digitala miljöer
  • Har du erfarenhet av eller intresse inom programmering är det meriterande

Du är en ansvarstagande, metodisk problemlösare som drivs av att utföra ett bra arbete med hög servicenivå. Du planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder.

Kontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
PetroBio är ett ingenjörsföretag som grundades 1964 och har varit i Stena-familjens ägo under större delen av tiden fram till 2018, då det belgiska multinationella pannföretaget VYNCKE tog över ägandeskapet. PetroBio är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller innovativa förbränningslösningar för fasta, flytande och gasformiga bränslen. PetroBio vill vara en ledande aktör i arbetet att ställa om till fossilfri kraft- och värmeproduktion. Som företag erbjuder vi dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill vi driva på konverteringstakten av fossila bränslen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare