Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Yrkesarbetare Byggservice

Publiceringsdatum
09 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Yrkesarbetare till Peab
Är du yrkesarbetare och vill arbeta med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Har du dessutom yrkesbevis och tidigare erfarenhet av byggservicearbeten? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu yrkesarbetare till Peab med placering Sundsvall/Härnösand.

Arbetsuppgifter i huvudsak
Peab arbetar med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Arbetet medför många varierande arbetsuppgifter och kundens behov är Peabs mål. Att du har ett högt säkerhetsmedvetande i ditt arbete ser vi som en självklarhet, eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare arbetat med byggservicearbeten, innehar ett yrkesbevis samt B-körkort.
Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att Peabs kunder ska känna sig trygga och bekväma är det stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och att du har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs både med att arbeta självständigt och även att arbeta i grupp, samt drivs av att vara delaktig i projekten från början till slut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 jan. 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sundsvall
Ekonomi
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Solna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb