Hoppa till innehåll

Ekonom till Northbike

Som ekonom på moderbolaget Olert Holding AB kommer du tillsammans med dina kollegor leda och utveckla ekonomiavdelningen. Du arbetar med att förvalta ekonomin inom Northbike koncernen. Northbike koncernen består av fem bolag som idag omsätter 500 miljoner kronor. Sätet ligger i Sundsvall där även ekonomiavdelningen är stationerad.

Ditt ansvar innefattar löpande bokföring, rapportering, betalningar, hantering av kund- och leverantörsreskontra. Du ska även hantera rapportering av moms och arbetsgivardeklarationer, fakturering, avstämningar, samt att vara behjälplig för kunder och leverantörer vid frågor kopplat till fakturor och andra ekonomiärenden. Vid behov ska du vara behjälplig att ta fram underlag till bokslut och budgetarbete. Du utgår från Sundsvall där du tillhör ett team på fyra personer.

Vem tror vi att du är?

Vi söker dig som har en
eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Du trivs med variation, är självgående och prestigelös på ett ödmjukt sätt. Som person är du flexibel, noggrann och trivs med att arbeta med siffror. Du har ett arbetssätt där du har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter efter verksamhetens behov. Du gillar ansvar och tar dig gärna an utmaningar.

Vi utför intervjuer löpande så tveka inte att maila din ansökan

Skicka ditt CV till johanna.asp@northbike.se

Dream it. Live it.
Northbike logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Johanna Asp
Email
Telefon
http://www.northbike.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sundsvall
Fordon
Företagslogga