Drift- och infrastrukturtekniker till Nordic Peak!

Drift- och infrastrukturtekniker till Nordic Peak!

Är du en nyfiken, driven och tekniskt kunnig person som vill jobba med likasinnade?

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Nordic Peak.

Nordic Peak består av ett sammansvetsat team som alla brinner för produkt och tjänsteutveckling. De har ett kreativt och öppet klimat som präglas av en stark feedbackkultur, där alla strävar efter att utvecklas. Du erbjuds flexibla arbetstider samt ges möjlighet att välja din egen IT utrustning. Nordic Peak har haft en god tillväxt, vilket gör att de nu söker fler medarbetare som önskar vara med på deras framgångssaga!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordic Peaks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Ett varierande arbete med frihet under ansvar
  • Plats i ett härligt team som är lika drivna som dig
  • Möjlighet att utveckla och forma din egen roll
Arbetsuppgifter
I rollen kommer du få möjlighet att arbeta med applikation-, Server- och Nätverksdrift i en bred roll med möjlighet att utveckla både dig själv och ditt ansvarsområde. Nordic Peak värdesätter även din kompetensutveckling och du får därför möjlighet till interna och externa utbildningar. Din nyfikenhet och ditt intresse för teknik gör att du håller dig uppdaterad inom gällande nyheter och förändringar inom såväl mjuk som hårdvara.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Övervakning och felsökningar i loggar
  • Certifikatshantering
  • Underhåll av servrar och nätverksinfrastruktur
  • Intern teknisk IT-support
  • Konfiguration och felsökning av brandväggar
Vi söker dig som:
Har goda kunskaper inom Linux och nätverksinfrastruktur och trivs med att arbeta nära tekniken samt har ett stort intresse för IT och teknik.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Nordic Peak. Du är lösningsorienterad och kan hitta vägar som säkerställer och upprätthåller den kvalitét som Nordic Peak eftersträvar.

Du har en god känsla för kvalitét och struktur samt är noggrann i ditt arbete. Du är en flexibel person med god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Eftersom rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt, ser vi att du i din kommunikationsstil präglas av tydlighet och lyhördhet där du i svåra frågeställningar har modet att ta ställning och pedagogiskt tydliggöra konsekvenser av olika val.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Sundsvall
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Stina Vidmark
Email Mejla Stina Vidmark
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.nordicpeak.com/
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Peak är ett produkt- och tjänsteföretag som är marknadsledande i Sverige inom leverans av digitala tjänster till offentlig sektor med över hälften av Sveriges kommuner som kunder. Vår största produkt är vår e-tjänsteplattform Open ePlatform som hjälper våra kunder på sin digitaltiseringsresa. Plattformen skapar stor samhällsnytta för miljontals medborgare och tusentals företag dagligen. Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet arbetsklimat som ger utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Detta tror vi skapar ett mervärde för såväl företaget som för individen.