Hoppa till innehåll
Mitt Sverige Vatten och Avfall AB logotyp

Drifttekniker Avlopp till MittSverige Vatten & Avfall

Ansök nu
Om arbetsplatsen

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord mod, öppenhet och helhetssyn ska alltid genomsyra verksamheten.

Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.

Du tillhör enheten Avlopp som ansvarar för drift och underhåll av våra avlopps- och dagvattenanläggningar. Enheten består av 20 drifttekniker och två underhållsplanerare. Nu söker vi en drifttekniker till Timrå. Du ingår i ett gott gäng med ansvar för anläggningar i ett stort geografiskt område.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker Avlopp har du en viktig uppgift i att se till att vårt underhållsarbete utförs så effektivt som möjligt med våra kunder i fokus. Våra arbetsorder och felanmälningar hanteras i Idus underhållsystem och din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att utföra arbetsuppgifter som genererats i arbetsordersystemet.

Andra arbetsuppgifter kan vara:
  • Driftövervakning
  • Driftkontroll samt förebyggande- och avhjälpande underhållsarbete
  • Operativa kontakter med kunder och leverantörer
Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom exempelvis VVS, el och styr, Industri eller annan utbildning som MSVA bedömer som likvärdig. Vi förutsätter att du har några års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom exempelvis processindustri, fastighetsbranschen, VA-branschen eller liknande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av driftövervakning samt erfarenhet av underhållssystem som exempelvis IDUS eller något annat UH-system.

För tjänsten krävs B-körkort och goda datorkunskaper för driftövervakning samt kunskaper i exempelvis MS Officepaketet. Har du körkort med BE-behörighet är det meriterande.

Vi ser att du är en person med stort teknikintresse och du trivs att arbeta med praktiska arbetsuppgifter. Du är en person som trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en utpräglad ansvars- och servicekänsla och tar gärna egna initiativ i arbetet. Arbetsuppgifterna kräver också att du är analytisk och har gott ordningssinne. Vidare är du positiv, utåtriktad och har en vilja att utvecklas i din yrkesroll.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2023-05-28

Referensnummer : C139969

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Övrigt

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson
David Forsberg
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 maj 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu