Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du LINDE GAS nya Tekniska Säljare/Applikationsspecialist där du får vara med i utvecklingen av tillverkningsindustrin inom svetsning, skärning och värmning?
Vi erbjuder en nyckelroll där du kommer att identifiera nya kunder, driva nyförsäljning och arbeta med processförbättringar hos kunder inom verkstadsindustrin.

Vi erbjuder

Du får vara med i den spännande utvecklingen av tillverkningsindustrin inom svetsning, skärning och värmning i ett globalt och välmående företag. Linde tillverkar industrigaser och specialgaser. I din roll ingår du i ett Team på tre personer och arbetar även nära ett sälj Team i Norra Sverige.

Om tjänsten

Du kommer ha en nyckelroll i nyförsäljning, processförbättringar, tekniskt säljstöd och utbildningar hos kunder inom verkstadsindustrin, med fokus på de gasförbukande processerna inom svetsning, skärning, värmning och lödning.

Dina arbetsuppgifter

* Identifierar nya kunder samt att initiera och driva nyförsäljning enskilt och i samarbete med kollegor
* Arbeta med processförbättringar hos kunder
* Nära samarbete med övriga applikationsutvecklare inom WELDONOVA®, samt Lindes regionala medarbetare
* Utbilda och handleda inom områdena svetsning, skärning, värmning och lödning. Utbildningarna genomförs med kunder eller internt, som kompetensutveckling för Lindes medarbetare
* Du kommer tillhöra något av våra lokala försäljningskontor i Sundsvall eller Luleå, men du behöver inte vara bosatt där
* Tjänsten innefattar resor och övernattningar

Om dig

Viktigt för rollen är att du har branschvana inom Svetsning Skärning Värmedbahandling. Att du är kommunikativ och engagerad som person och har erfarenhet att leda/coacha andra människor. Vidare är du trygg, tydlig, lösningsorienterad och trivs att arbeta i ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra. Du trivs med att arbeta i en miljö där tempot ibland är högt och där du får vara med och driva förbättringsprojekt och skapa tydliga mål.

* IWS-utbildning är ett krav (Meriterande är IWT- utbildning)
* Teknisk utbildning
* Erfarenhet av kvalitetssäkring
* Du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande med vidareutbildning inom svetsning
* Erfarenhet av kvalitetssäkring

Vill du vara med och utveckla tillverkningsindustrin i Norrland? Ansök nu och bli en del av vårt team!


Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Ulrika Thelin på mobil 073 684 7824

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Om företaget
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service.
Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North.
Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad.
Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald : därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.
Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen.
Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.

Linde Gas, tillverkningindustri, kvalitetssäkring, svensk industri, norrland, försäljning, adecco, sundsvall, luleå, processförbättringar.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare