Hoppa till innehåll
Leica Geosystems AB logotyp

Arbetar du idag som servicetekniker och vill komma till ett teknikstarkt företag?

Ansök nu
Vi söker nu en servicetekniker till vårt team i Norra Sverige!

Vad innebär arbetet?
Du är ansvarig för installation, felsökning och service av våra maskinstyrningssystem. Som Servicetekniker utför du arbete inom många tekniska områden, reser till olika kunder för att serva och installera Leica Geosystems utrustning. Du kommer även att utbilda kunder i hur de ska använda utrustningen. Med ditt intresse för teknik, maskinstyrning och i att skapa mervärde till kunden kommer du att trivas hos oss.
Vi erbjuder en resande tjänst där du kommer att möta kunden ute på fält i ditt arbetsområde. I regionen arbetar du också tätt tillsammans med säljare, produktspecialister och koordinatorer för att ge våra kunder den bästa servicen och supporten. Vi ger dig också möjlighet att besöka kunder i andra delar av regionen och landet när det uppstår behov, så det kan komma att innebära övernattningar på annan ort.
Arbetsområdet är främst Sundsvall. Eftersom det är en resande tjänst är B-körkort ett krav. Du kommer att utgå från ditt hem som vi tror ligger inom en timmes bilresa från placeringsorten Sundsvall.

Dina kvalifikationer:
För att lyckas i arbetet behöver du ha teknisk kunskap och vara intresserad av anläggningsmaskiner och utrustningen som ska installeras. Det innebär gymnasial utbildning ex mekaniker, finmekaniker, elektriker eller likvärdig kompetens. Har du arbetat med hydraulik så är det meriterande och du bör ha förmågan att förstå teknisk information, ritningar, matematiska uträkningar och kunna manövrera kundernas maskiner. Som person är du lösningsorienterad, ansvarsfull, noggrann, strukturerad och ha en god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. Vårt fokus ligger i att vara lyhörd och flexibel mot våra kunder. Arbetet innebär en stor förmåga till att arbeta självständigt.

Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 15 oktober.

Frågor om tjänsten besvaras av Marcus Jonsmyr, Service & Support Manager North marcus.jonsmyr@leica-geosystems.com.
Är du intresserad av att veta mer om Leica Geosystems Machine control: https://share.vidyard.com/watch/iyLtQeNg7M8pWBWikJGtpm?

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Leica Geosystems - verkar globalt, agerar lokalt

Leica Geosystems har i över 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.
Leica Geosystems är en del av Hexagon - en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.
Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 24 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 5.2 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com

Liknande jobb