Hoppa till innehåll

Landrins Bil i Sundsvall söker en Skadecoach

Vill du arbeta på en arbetsplats med starka framtidsutsikter i en utvecklande bransch? Kom till Landrins Bil i Sundsvall och bli en del av vår resa med att bli branschens bästa skadeverkstad. Vi erbjuder ett utvecklande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om tjänsten
Som Skadecoach hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkter och ingå i ett team på 4 personer. Arbetsuppgifterna består främst av produktivt arbete.

Dina arbetsuppgifter består främst av att åtgärda krockskadade bilar, både person- och transportbilar. Arbetet innefattar demontering och montering av teknisk och mekanisk utrustning , byte av karossdetaljer och utförande av svets-och limarbeten i plåt och plast, Rollen innebär också att vara ett stöd till skadeverkstadschef och se till att det dagliga arbetet fungerar efter uppsatta mål genom att arbetsleda och stötta dina kollegor. Du kommer hantera kundkontakter vid frontdesk vid behov och utföra lättare administrativt arbete.

Placeringsort är på vår Mercedes-Benz anläggning i Sundsvall. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning. Lönen är fast månadslön och prestationsbaserad bonus.

Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ och har en förmåga att inspirera och coacha din omgivning. Du besitter en kvalitetsmedvetenhet med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av målstyrda miljöer. Du har utbildning och flerårig erfarenhet av bilskadearbeten och innehar B-körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsten innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete med goda förutsättningar och härliga kollegor.

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan
Skicka in ditt CV redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , senast 2023-11-30. Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av skadeverkstadschef Ulrica Libell, ulrica.libell@landrinsbil.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Landrins Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Ulrica Libell
Email

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
https://landrinsbil.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare