Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil söker Sundsvalls Servicerådgivare!

Ansök nu
Trivs du med att arbeta i team , ha roligt på jobbet och värdesätter en engagerad ledare? Kom till vår fritidsanläggning i Sundsvall och bli en del av vår satsning med att bli branschens bästa servicemarknad.

Vi söker nu teamorienterad servicerådgivare som tillsammans med oss arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder ett spännande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om Tjänsten

Som servicerådgivare för fritidsfordon är din främsta uppgift att ge rådgivning och boka service och reparationer till våra kunder på vår anläggning och via telefon, e-post och våra digitala kanaler. I arbetsuppgifterna ingår även fakturering, handlägga garanti- och försäkringsärenden och försäljning av tillbehör i vår fina fritidsbutik. Du kommer att ingå i vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår mission "nöjd kund".

Placeringsort är på vår fritidsanläggning i Sundsvall. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning där vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Tillträde för tjänsten är efter överenskommelse. Lönen är fast månadslön.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Hos oss på Landrins Bil får du jobba i en expansiv och positiv miljö med en härlig laganda, där den ena dagen inte är lik den andra. I tjänsten ingår löpande utbildningar tillsammans med våra generalagenter för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål.

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Din profil

För att lyckas i rollen som servicerådgivare ser vi att du är en person som trivs med att fronta kund och besitter god sambetsförmåga. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kundservice eller försäljning, gärna inom fordonsbranschen.

Vi söker dig som är ansvarstagande, har en positiv inställning med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo.

Arbetet ställer höga krav på att kunna hantera olika individers behov och önskemål på ett lösningsfokuserat arbetssätt där det är viktigt med god systemvana och goda kunskaper i Svenska och matematik på gymnasial nivå. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av vårt affärssystem Verendus. Du besitter B-körkort.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2023-06-30. Frågor angående tjänsten besvaras av verkstadschef Thomas Pålsson, thomas.palsson@landrinsbil.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca 300 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet - för våra kunder, medarbetare och vår planet.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare