Hoppa till innehåll
Kraftteknik Strömberg AB logotyp

Vi söker nu en tekniker med Elmekaniska kunskaper!

Nu söker vi på Kraftteknik en Tekniker med ett stort intresse för Elmekaniskt arbete!

Oavsett om du har flera års erfarenhet eller vill lära dig så har du kommit rätt!

Vem är du?
Vi är ute efter det bästa av två världar, har du flera års erfarenhet på nacken och kan kliva rakt in och bli en viktig del i företaget är det utmärkt. Har du å andra sidan ett stort intresse för Elmekanik och vill ta din kunskap och erfarenhet till nästa nivå är även du välkommen med en ansökan! Oavsett om du har varit i branschen i 20 år eller har ett intresse och är på väg in i branschen är vi intresserade av att träffa dig.

Vi har ett krav, och det är att du har B-körkort.

Utöver det är följande meriterande:
  • Kunskap/intresse för Elmekanik
  • Montering av Ställverksutrustning, transformatorer m.m
  • Felsökning och schemaläsning
  • Kunna läsa av ritningar
Vi vill kort och gott ha någon som är duktig på att skruva och montera i en elkraftsmiljö, antingen på vår verkstad eller ute i fält.

Vad erbjuder vi?
Vi har förstått vikten av att ta väl hand om våra anställda varför vi erbjuder en mycket attraktiv och bra personalvård. Vi håller till i nya fina lokaler där både arbetsro och trivsel skapas.

Om ansökan:
Urval och intervjuer sker löpande där annonsen kan komma att tas ner före sista ansökningsdag, 26:e juni, så skicka in din ansökan redan idag till anders.ydehall@kraftteknik.se
Mer info
Kontaktperson
Anders Ydehall
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kraftteknik Strömberg AB erbjuder service, underhåll, ombyggnad och reparationer, samt även drift- och serviceavtal av kraftanläggningar och högspänningsanläggningar från 400 till 400.000 Volt.

Inom företaget finns mer än 40 års erfarenhet och kompetens som sträcker sig över ett stort område. Vi är dessutom fabrikatoberoende och har kompetens att utföra arbeten på de flesta fabrikat som i dag finns på marknaden.

I juni 2013 så flyttade vi in i vår helt nybyggda fastighet som är belägen i sydöstra Birsta några km norr om Sundsvall. Förutom en betydligt förbättrad arbetsmiljö och trivsel har vi också möjligheten att ta in riktigt stora transformatorer för översyn och reparation i vår nya verkstad.

Liknande jobb