Hoppa till innehåll

Projektledare / Säljare till Firesafe

Firesafe är marknadsledare och totalleverantör i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, utbildningar och brandservicetjänster. Firesafe har ca 20 avdelningskontor i Norge, Sverige och Danmark. Huvudkontoret ligger i Oslo och totalt är det 900 anställda varav ca 250 i Sverige. Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Nu söker vi vår nya kollega till vårt affärsområde System!

Om rollen

Som Projektledare/Projektsäljare för Region Norr kommer du att vara nyckelpersonen för att driva försäljningen och projektledningen inom affärsområdet System som innefattar släcksystem och brandlarm. Du kommer vara placerad och utgå från från vårt kontor i Sundsvall.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
  • Självständigt driva försäljningsprocessen för brandskyddsprojekt.
  • Identifiera och utveckla affärsmöjligheter inom byggnadstekniskt brandskydd, kontroll och underhåll samt system (släcksystem och brandlarm).
  • Ansvara för projektplanering, genomförande och uppföljning.
Din profil

Vi söker dig som har följande kompetenser och erfarenhet:
  • Dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning och projektledning med starka resultat
  • Erfarenhet inom byggentreprenad/juridik
  • Grundläggande teknisk kunskap om el- och rörinstallationer
  • Grundläggande ekonomikunskaper
  • Goda kunskaper i MS office
Med ett starkt eget driv och engagemang, samt en målinriktad och strukturerad arbetsstil, kommer du att trivas i rollen där du självständigt driver försäljningsprocessen och ansvarar för projektplanering, genomförande och uppföljning. Dina förmågor att skapa och underhålla affärsrelationer kan du som rinnande vatten.

Du kommer få intern utbildning från kontoret i Västberga/Stockholm och support avseende projektledning och projektering. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område, och du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt företag. Tjänstebil ingår i denna roll.

Ansökan

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att det låter som en intressant utmaning, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på - soran.barzanji@kraftsam.se
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 dec. 2023 (32 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Fordon
Företagslogga
Motala
Fordon
Företagslogga
Sollentuna
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Sundsvall
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Sollefteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga