Hoppa till innehåll
Just nu söker vi motorlindare till Jowic i Sundsvall. Har du tidigare erfarenhet av att linda motorer vill vi gärna höra mer om vem du är! Skicka in din ansökan eller kontakta stina.vidmark@pn.se!

Information om tjänsten
Motorlindare är en bristkompetens inom branschen och just nu söker vi i samarbete med Nordic Drives Group en person som har erfarenhet av att linda om motorer.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av lindning och reparation av elektriska motorer och generatorer. Med din kunskap säkerställer du att motorerna fungerar effektivt och pålitligt genom att inspektera och identifiera skador och slitage.

Med ditt engagemang och din kompetens kommer du vara med och bidra till att elektriska driv- och kraftsystem upprätthåller hög kvalitet och prestanda. Sök nu och gör skillnad inom branschen som motorlindare!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Vi söker dig som
har tidigare erfarenhet som motorlindare. Du kan kommunicera på svenska eller engelska.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är en händig person som trivs i en praktisk roll. Vi ser också att du driver ditt arbete självständigt och tar stor ansvar för dina arbetsuppgifter. Du fungerar lika bra i ditt självständiga arbete som du trivs att jobba ihop med andra kollegor.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Jowic logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område

Kontaktperson
Stina Vidmark
Email

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Sundbyberg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Sundsvall
Industri & Anläggning
Företagslogga
Sundsvall
Industri & Anläggning
Företagslogga
Sollefteå
Industri & Anläggning
Företagslogga