Hoppa till innehåll

Butikssäljare/tekniker, Sundsvall

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du arbeta med försäljning på ett växande familjeföretag och är redo att ge våra kunder förstklassig service? Hydroscand i Sundsvall söker nu en butikssäljare/tekniker!

Arbetsuppgifter
Som butikssäljare/tekniker kommer du att arbeta med personlig försäljning över disk, varvat med enklare reparationer och underhåll av hydrauliska och pneumatiska applikationer. Ditt jobb blir i båda fall att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande/avgående gods, materialanskaffning, orderhantering samt monterings- och produktionsarbete på plats i butiken. Vidare utför du enklare service-/reparationsuppdrag i vår verkstad som ligger i anslutning till butiken. I tjänsten ingår även att vid behov rycka ut med en SlangExpress-servicebil för att backa upp ordinarie servicetekniker ute på fält.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder olika interna produktutbildningar samt kompetensutveckling. Som ny tekniker ingår upplärning på plats av våra mer erfarna medarbetare. Du får även genomgå grundläggande säkerhetsutbildningar såsom Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och
Fallskyddsutbildning.


Hos oss får du ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil
Du bör ha ett tekniskt intresse och gärna tidigare erfarenhet av försäljning. Utbildning eller arbetserfarenhet inom fordons-, pneumatik- eller hydraulikteknik är ett plus, men inget krav. Det är viktigt att du har ett stort engagemang, är lösningsfokuserad och har en känsla för god service.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda relationer till både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Kristian Sundström (platschef) på telefon: 060-56 66 94

Sista ansökningsdag är 30 november 2023 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 jan. 2024 (30 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.

Fler jobb från samma arbetsgivare