Hoppa till innehåll
FVB Sverige AB logotyp

VVS-projektör fastighet Sundsvall

Ansök nu
Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet, vi har jobbat hårt för att skapa en trivsam arbetsplats. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

12 ytterligare anledningar att jobba på FVB
  • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
  • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
  • Bra balans mellan privatliv och arbetsliv
  • Flexibel arbetsplats, möjlighet att med ökad erfarenhet arbeta på distans.
  • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
  • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
  • Kollektivavta
  • Förmånliga villkor vid föräldraledighet
  • Förmånliga semestervillkor
  • Möjlighet till personalbil
  • Motionsbidrag och företagshälsovård
  • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
Din nya tjänst

På FVB är vi specialister på energi, i stort sett alla konsultuppdrag vi utför syftar till att skapa effektiv produktion, distribution och användning av energi, främst i form av värme och kyla. Inom fastighetsområdet jobbar vi med att effektivisera tillförsel och användning av energi genom bland annat utredningar, projektering, driftoptimering och som projektledare vid ombyggnad av värme-, kyla- och ventilationssystem.

Du kommer arbeta inom flera av våra tjänsteområden med nya och befintliga kunder inom fastighetssegmentet men även med energi- och industriföretag. Arbetet präglas av stor frihet men med samtidigt ansvar både mot kollegor och kunder.

Din profil

Vi söker dig som är en engagerad ingenjör och som har minst 10 års erfarenhet av värme- och ventilationssystem, gärna som konsult. Du är van att ha ledande roller i projekt och trivs med att samarbeta både med erfarna kollegor och yngre ingenjörer som behöver ditt stöd i sin utveckling.

Vi ser att Du har erfarenhet från system- och bygghandlingar för värme- och ventilationssystem med tyngdpunkt på projektering och förfrågningsunderlag. Det är en fördel om Du också har erfarenhet från komfortkyla samt styr- och övervakning.

FVB är ett personalägt företag med en tydlig kultur som präglas av samarbete och gemensamt ansvar. Du trivs bäst hos oss om du gärna engagerar dig och vill bidra till både gruppens, kontorets och företagets utveckling genom att dela med dig av ditt kunnande och dina erfarenheter.

Du har relevant ingenjörsutbildning exempelvis inom energi-, bygg- eller maskinteknik. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Stefan Ellmin, 060-67 27 06, stefan.ellmin@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors, 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via knappen Ansök nu

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet, El & Automation samt Vatten & Avlopp. Genom våra lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder vi ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad. Vårt mål är att med hög kompetens, stort engagemang samt effektiva och miljövänliga lösningar minska klimatpåverkan, bidra till ett hållbart samhälle och skapa lönsamhet för våra kunder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare