Kyltekniker till Sundsvall

Kyltekniker till SundsvallOm jobbet


Som kyltekniker förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du får möjlighet att arbeta med både service och i entreprenadprojekt. Att jobba hos Francks innebär att du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Vi arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem. Alla medarbetare är viktiga representanter för Francks Kylindustri.

Vad vi erbjuder dig
  • arbete både självständigt och i team
  • stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut
  • stöd i form av erfarna kollegor
  • möjlighet att påverka och dela med dig av dina idéer, tankar och kunskaper
  • utvecklingsmöjligheter
  • ett härligt gäng kollegor på 7 personer, med ambitionen att bli fler
  • träffar i teamet; allt från en enklare fika till planerade event
  • kollektivavtal med bl.a. bra försäkringar och tjänstepension
  • arbetstidsförkortning, möjlighet till vinstdelning
  • friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar


Om dig


Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete, erfarenhet av arbete med anläggningar med ammoniak eller vilja att lära sig. Du har ett brinnande intresse för teknik och viljan att ständigt lära nytt. Ett plus är goda el- och styr/reglerkunskaper och gärna erfarenhet av CO2. Du behöver ha B-körkort och goda kunskaper i svenska tal och skrift. Vi ser det som meriterande med kylcertifikat.

Det viktigaste är hur du är som person; att du sätter kunden i centrum, gillar att samarbeta med andra, vågar ta initiativ och har en positiv inställning.

Övrigt
Anställningsort kan vara Sundsvall med närområde; beroende på vart du bor. Anställningen kan innebära resor i tjänsten.

Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Har du inget CV eller personligt brev? Inga problem, du kan ansöka ändå :)

För mer information om tjänsten, kontakta,

Örjan Gradin
0730-75 21 65
orjan.gradin@francksref.com

Om Francks
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av ett företag med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Francks är med och driver utvecklingen framåt när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare.

Se gärna vår film om Francks och inspireras tillsammans med oss att skapa Temperatur för en Bättre Värld.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Francks Kylindustri är ett av Sveriges största privatägda kylföretag som sedan 1950-talet legat i framkant i utvecklingen av industritekniska lösningar inom kyla och värme för att öka produktiviteten hos kunder och därigenom minska miljöpåverkan i samhället. Vi är ett entreprenad & service/tech-bolag inom området industriell och kommersiell kyla. Vi har kontor på runt 30 orter i Sverige.

Vi jobbar för att skapa team som karakteriseras av en framåtanda att nå mål och ambitioner, där allas åsikter är viktiga och vi kontinuerligt lär oss av våra erfarenheter och av varandra. I kombination med kreativa team och en stark teamkänsla tror vi att medarbetare trivs och utvecklas, att vi kan leverera kvalité och innovation till våra kunder, att vi som bolag växer hållbart och lönsamt - för att bidra till en bättre värld.