Hoppa till innehåll
Firesafe - Affärsområde System logotyp

Projektledande projektsäljare

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Firesafe koncernen är marknadsledare och totalleverantör i Norden inom brandskydd. Vi är certfierade enligt ISO 9 001 (kvalitet), 14 001 (miljö) och 45 001 (arbetsmiljö).

Firesafe har ca 20 avdelningskontor i Norge, Sverige Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Oslo och totalt är det ca 900 anställda varav ca 250 i Sverige.

Firesafe Sverige AB har under åren 2020 t o m 2022 mer än dubblat omsättningen, men kämpat med lönsamheten. Under 2023 har bolaget hittat en struktur för lönsam tillväxt och varje enskild månad har varit lönsam. Bolaget är uppdelat i tre affärsområden, Byggnadstekniskt brandskydd, Kontroll och underhåll samt System som innefattar släcksystem och brandlarm. Bolaget vill nu fortsätta den lönsamma tillväxten och söker en projektledare/projektsäljare för vår region norr med placering på kontoret i Sundsvall eller Umeå.

Vi söker dig som har följande kompetenser och erfarenhet:

- dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning och projektledning med starka resultat

- erfarenhet inom byggentreprenad

- teknisk gymnasiekompetens eller motsvarande praktisk erfarenhet

- utbildning inom entreprenadjuridik

- grundläggande ekonomikunskaper

- goda kunskaper i MS office

- grundläggande teknisk kunskap om el- och rörinstallationer

- eget driv och engagemang

- resultat- och målinriktad

- strukturerad

- duktig på att skapa kontakter och underhålla relationer

- erfarenhet från arbete inom sektorn ”förebyggande brand/brandskydd”


Det är extra meriterande med erfarenhet från släcksystem, sprinkler eller brandlarm samt kunskap om entreprenadjuridik. Du kommer att driva försäljningen självständigt med tydlig målbild om omsättning och resultat.

Du kommer få intern utbildning från kontoret i Västberga/Stockholm och support avseende projektledning, projektering osv. Närmaste chef blir Affärsområdeschef System. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område, och du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt företag.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och förmånsbil enligt bilpolicy. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Din stationeringsort blir kontoret i Sundsvall eller Umeå.

Firesafe - Affärsområde System logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 900 anställda varav 250 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK.
Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.
http://firesafe.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Sollefteå
Organisation & ledning
Företagslogga
Sundsvall
Organisation & ledning
Företagslogga
Kramfors
Organisation & ledning
Företagslogga