Hoppa till innehåll
Firesafe Affärsområde System - Sundsvall logotyp

Driven projektsäljare till affärsområde System - Sundsvall

Ansök nu

Firesafe koncernen är marknadsledare och totalleverantör i Norden inom brandskydd. Vi är certifierade enligt ISO 9 001 (kvalitet), 14 001 (miljö) och 45 001 (arbetsmiljö).

Firesafe har ca 20 avdelningskontor i Norge, Sverige Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Oslo och totalt är det ca 900 anställda varav ca 250 i Sverige.

Firesafe Sverige AB har under åren 2020 t o m 2022 mer än dubblat omsättningen, men kämpat med lönsamheten. Under 2023 har bolaget hittat en struktur för lönsam tillväxt och varje enskild månad har varit lönsam. Bolaget är uppdelat i tre affärsområden, Byggnadstekniskt brandskydd

Kontroll och underhåll samt System som innefattar släcksystem och brandlarm. Bolaget vill nu fortsätta den lönsamma tillväxten och söker en projektsäljare för vår region norr med placering på kontoret i Sundsvall.

Vi söker dig som har följande kompetenser och erfarenhet:

- dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning och starka resultat

- teknisk gymnasiekompetens eller motsvarande praktisk erfarenhet

- grundläggande ekonomikunskaper

- goda kunskaper i MS office

- grundläggande teknisk kunskap om el- och rörinstallationer

- eget driv och engagemang

- resultat- och målinriktad

- strukturerad

- duktig på att skapa kontakter och underhålla relationer

- erfarenhet från arbete inom sektorn ”förebyggande brand/brandskydd”

Det är extra meriterande med erfarenhet från släcksystem, sprinkler eller brandlarm samt kunskap om entreprenadjuridik. Du kommer att driva försäljningen självständigt med tydlig målbild om omsättning och resultat.

Du kommer få intern utbildning från kontoret i Västberga/Stockholm och support avseende projektledning, projektering osv. Närmaste chef blir Affärsområdeschef System. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område, och du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt företag.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och förmånsbil enligt bilpolicy. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Din stationeringsort blir kontoret i Sundsvall.

Tycker du att det låter intressant? Då ser vi fram emot din ansökan.

Denna rekrytering sker via ett externt rekryteringsföretag och urval sker löpande. Din ansökan och eventuella frågor kan du skicka till: Julia Wistrand, Julia.wistrand@tb-group.se, 073-983 31 07, eller använd ansökningsformuläret.

Eftersom vi rekryterar löpande kan det hända att vi tar bort annonsen i förtid så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 900 anställda varav 250 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK.
Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.