Supplier Quality Engineer till Emhart Glass!

Supplier Quality Engineer till Emhart Glass!

Är du en analytisk problemlösare som letar efter nya utmaningar? Vill du även arbeta med att utveckla och säkerställa kvalitén inom industrin? Då är detta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en Supplier Quality Engineer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

Som Supplier Quality Engineer arbetar du mot både leverantörer och ledningen för att identifiera avvikelser, analysera dessa och presentera möjliga lösningar. Du kommer vara en central del för att leverans och produktion sker på det smidigaste, säkraste och mest kvalitativa sätt. Du kommer även förse upphandlingen med nödvändig information periodiskt under leverantörsutvärderingar. Vidare kommer du även delta och stötta upp vid leverantörsgodkännandeprocessen genom bedömning riktat mot tillverkningskapacitet samt miljö och säkerhetsrisker.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter
  • Utföra leverantörsbesök och säkerställa orsaksanalys samt verifiering av korrigeringsåtgärder av leverantörskvalitetsproblem
  • Dokumentera rapporter och presentationer av framsteg vid återkommande möten
  • Genomföra leverantörsvalideringsrevisioner i samarbete med inköpsavdelningen
Vi söker dig som

Har en akademisk utbildning med mekanisk, elektrisk eller industriell inriktning. Alternativt har du en likvärdig erfarenhet inom området. Har du även utbildning inom kvalitetsavvikelseanalys är det ett stort plus. Vi ser även att du har tidigare arbetslivserfarenhet av den industriella arbetsmiljön gärna inom produktkvalitetsplanering. Vidare har du kunskap av avvikelsehantering och analyserande av korrigerande åtgärder.

Då tjänsten inkluderar 30% resor ser vi att du trivs i denna miljö och hanterar engelska väl i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas och utvecklas i rollen hos Emhart Glass. Du är analytiskt lagd, arbetar strukturerat och ser möjligheter samt lösningar då det behövs för att lyckas i rollen. Du kan motivera dina beslut, samt leda teamet mot framgång. Vidare kan du ta emot kundklagomål och fortsätta vara positiv samt vara stresstålig då vissa ärenden är brådskande. Du är även öppen och nyfiken för nya arbetssätt och har en god inställning.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Frida Söderström
Email Mejla Frida Söderström
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://emhartglass.com/
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformingsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.