Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Distriktschef till Södra Norrland

Ansök nu
Om tjänsten

Är du en kundorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Vi söker nu en Distriktschef med ansvar för område Södra Norrland som i nuläget består av nio depåer belägna i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Östersund, Vemdalen, Järpen, Bollnäs och Sollefteå. Som Distriktschef ansvarar du för distriktets affärer, budget och resultat. Tillsammans med depåchefer och den lokala försäljningsorganisationen arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är synlig i organisationen vilket innebär att du besöker samtliga depåer regelbundet.

Distriktschefsrollen innefattar personalansvar för samtliga Depåchefer i distriktet och du rapporterar direkt till Regionchef. Lämplig placering är med fördel i Sundsvall eller på någon utav orterna inom distriktet.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla andra ledare, gärna från branschnära eller liknande verksamhet. Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten. Du är nyfiken och vill vara en del av Cramos digitala resa och framtida tjänster/erbjudanden
  • God ekonomisk förståelse och erfarenhet av att följa upp nyckeltal och resultat.
  • Van användare av systemstöd och goda kunskaper i Officepaketet.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad eller försäljning är meriterande.
Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av sökanden.

Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Stefan Brink, Regionchef Nord tel: 072-701 68 47.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan snarast.
Mer info
Kontaktperson
Regionchef Stefan Brink
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare