Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Säljare Automotive till Motonets varuhus i Sundsvall

Ansök nu
Motonet är ett familjeägt företag med ursprung i Finland. Idag har vi 40 varuhus belägna i Finland och ett i Estland. Utöver våra fysiska varuhus har vi självklart även e-handel på båda marknaderna. Totalt sett är vi över 2300 medarbetare runt om i verksamheten. Vi är nu i en spännande fas där vi ska etablera oss på den svenska marknaden! Målet är att under 2023 etablera både fysisk- likväl som digital säljkanal. Så vad gör vi? Vi har produkterna för den aktiva hemmafixaren, med en bred produktkatalog som innehåller alltifrån fordonsreservdelar, det som behövs inom jakt- och friluftsliv till hem och trädgård. Vår styrka är en ovanligt stor bredd inom respektive produktkategori kombinerat med kringtjänster intill varuhuset, som exempelvis snabbservicestation, bilverkstad och biltvätt. I och med det tror vi starkt på att vi tillför något speciellt till den svenska marknaden och kunden.

I ryggen finns den familjeägda koncernen Broman Group som investerar stort i etableringsprojektet. Tillsammans utgör vi en global organisation, med inköpskontor i Hong Kong och San Diego. Vårt främsta fokus just nu ligger på att tillsätta en stabil stabsfunktion. Etableringen på den svenska marknaden är ett framåtsträvande mål där ambitionen är att vi på sikt har etablerat en riksomfattande kedja med fysiska varuhus från norr till söder. Målsättningen är att öppna fyra fysiska varuhus per år, där vi redan under hösten 2023 slår upp dörrarna till det första av många.

Motonet präglas av en entreprenöriell och framåtsträvande anda där man gärna utmanar & utvecklar existerande arbetssätt för att hitta nya vägar framåt och förbättra kundupplevelsen.

I början av hösten 2023 öppnas dörrarna för Motonets första svenska varuhus i Sundsvall. Varuhuset är över 5.000 kvadratmeter stort med 3.500 kvadratmeter kundyta. Vi söker nu efter dig som vill vara med oss på denna spännande resa!


Rollen som Säljare Automotive

Till Motonets första varuhus i Sverige så söker vi nu ett flertal Säljare med fokus på automotive/reservdelar. Motonets Säljare Automotive säkerställer en smidig och vänlig kundservice och försäljningsarbete vid reservdelsdisken, i varuhuset och på Motomatti-servicepunkten. Med en positiv attityd säkerställer våra Säljare en trevlig serviceupplevelse och får därmed våra kunder att välja oss igen.

En typisk arbetsdag består också av att lagra reservdelar, sköta hämtförsäljning och erbjuda våra tilläggstjänster för att hitta en helhetslösning för våra kunder. Som ett team arbetar vi tillsammans, så jobbet kan också vara tillräckligt flexibelt för att inkludera andra varuhusuppgifter.

Arbetet som reservdelsförsäljare är ett varierat arbete med kundservice och försäljning där du får utveckla dina kunskaper om bilindustrin. Gå med i Motonets värld
Vad söker vi i dig?

Vi söker nu dig som är serviceminded och har en entusiastisk inställning till försäljning och varuhusarbete. Du har kunskap om och ett intresse för reservdelar till bilar, motorcyklar samt andra fordon. Som person är du noggrann och högst motiverad till att alltid leverera god service till kunderna.

Ett jobb som Säljare Automotive är idealiskt för exempelvis en person som har, antingen stort intresse för bilbranschen, alternativt tidigare erfarenhet av bilbranschen. Ange gärna dina kunskaper om bilar och dina hobbys i din ansökan. Ingen föds dock som smed. Tidigare erfarenhet från bilbranschen är en fördel, men du kommer att väljas ut på grundval av din entusiasm för jobbet och din önskan att bli en utmärkt reservdelsförsäljare!
Varför arbeta på Motonet?

Varför arbeta på Motonet? Motonet är ett starkt och välmående bolag som drivs av den familjeägda och nästan 60 år gamla koncernen Broman Group. Bolaget vill alltid utvecklas och ta sig framåt vilket den här storsatsningen är ett kvitto på. Här ges en unik möjlighet där du får vara med och bygga upp den svenska verksamheten samtidigt som det finns en stabil grund att stå på, exempelvis genom väl fungerande supportfunktioner och interna utbildningar från den finska organisationen.

Motonet är kollektivavtalsanslutna genom Svensk Handel.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Motonet med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Revland på telefonnummer +46 73 057 48 85 eller julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Julia Revland
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare