Hoppa till innehåll

Vill du arbeta som IT-tekniker i Östersund?

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker i en servicedesk kommer du supportera användare via telefon och/eller mail. Du kommer även att arbeta i ett ärendehanteringssystem med att ta emot och registrera IT relaterade problem. Arbetsuppgifterna innefattar adminstration i Office 365, hantering av konton i Active Directory samt felsökning i Windows- och Citrixmiljö med hjälp av fjärrstyrningsverktyg. Även support och felsökning i kundspecifika applikationer är förekommande.

Din profil
Som person är du självgående och utåtriktad. Du motiveras av att lösa problem och att ge bra service. Vi ser att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna som kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer.

Krav

  • Gymnasial utbildning inom IT
  • Praktik inom IT, teknik eller servicerelaterade yrken
  • God teknisk kunskap
  • Mycket hög servicekänsla
  • Uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande
  • Kunskap inom nätverk
  • Kunskap inom Active Directory, Windows, Office 365
  • Telefonvana
  • Körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu.

Centric Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Är du redo för att starta din IT-karriär? Är du en mästare på att ge bra service? Är IT ett av dina största intressen? Svarade du "JA" på dessa frågor? Då har vi jobbet för dig!

Till vår kund i Östersund söker vi flera skickliga och engagerade supporttekniker till en servicedesk. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare. Tycker du detta låter intressant men du har inte boende i Östersund? Då hjälper vi dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
http://www.centric.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga