Hoppa till innehåll
CDM Konsult AB logotyp

CDM konsult söker en ekonomiansvarig till deras ekonomiavdelning

Har du en fallenhet för ekonomi och vill ha en trivsam arbetsplats i ett mindre företag med trevliga kollegor? Är du en självgående person som trivs i en bred roll med stort ansvar? Då kan du vara just den vi söker.

Urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan till oss.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med CDM Konsult ytterligare en ekonomiansvarig till deras ekonomiavdelning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos CDM under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

CDM konsult AB grundades 2019 med huvudinriktning mot fiber och markentreprenad. Sedan dess har CDM utökat sitt team med flera andra kompetenser. Därför behöver nu teamet växa ytterligare och denna gång med en till person till ekonomiavdelningen. CDM arbetar mot kvalitet framför kvantitet och är noga med att följa de önskemål och behov kunden efterfrågar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och CDM Konsults önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Ett härligt och trevligt team med lätt till skratt
  • En gedigen erfarenhet och en möjlighet att utvecklas inom ekonomi
  • Förmånen att vara del av ett växande företag inom entreprenadbranschen
Arbetsuppgifter
I rollen på ekonomiavdelningen kommer du att arbeta från CDM´s kontor tillsammans med trevliga kollegor. Här hanterar du ett stort område inom ekonomi, vilket innefattar ett betydande ansvar. Du kommer även ansvara för samtlig lönehantering mot både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vidare innebär det att du kommer att få ett övergripande ansvar för CDM´s ekonomihantering och således bli en nyckelperson som också stöttar upp projektledare bland annat genom att hantera:
  • Löpande bokföring
  • Redovisning och prognoser
  • Uppföljning av projekt
  • Lönehantering
Vi söker dig som:
Har studerat ekonomi på gymnasienivå/eftergymnasial nivå eller innehar motsvarig arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i både det svenska och engelska språket då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos CDM.
Du har lätt för skratt och trivs i sociala sammanhang. Du är strukturerad, pålitlig som person och trivs att arbeta under eget ansvar. Vidare är du driven och vill bidra till och vara del av en arbetskultur som speglar din och dina kollegors trivsel på arbetsplatsen.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Stina Vidmark
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare