Hoppa till innehåll
CamRo AB logotyp

Reservdelssäljare

CamRo AB i Sundvall expanderar och söker en till person till vår eftermarknadsavdelning!

Har du en grundkunskap av maskiner eller fordon? Gillar du att hålla hög kvalité i ditt arbete och strävar efter att kunden ska vara nöjd? Då är det dig vi söker till vår eftermarknadsavdelning.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som kommer att arbeta tillsammans med vår eftermarknadsansvarige. Dina arbetsuppgifter kommer att ha huvudfokus på reservdelsförsäljning och reservdelslager. Vid vissa perioder kan arbetet även bestå av service och reparation av de märken som vi säljer.

Vem söker vi?

Det är viktigt att du är en engagerad, positiv och driven person som tycker att det är trevligt att arbeta i ett företag som lägger stort fokus på kvalité och kundnöjdhet. Vi försöker lösa våra kunders förfrågningar snabbt och med positiv inställning. Det medför att du skapar långsiktiga kundrelationer. Vi ser att du ska ha en grundkunskap i maskiner och fordon för att kunna leta fram rätt reservdelar i sprängskisser. Det är meriterande ifall du har erfarenhet inom service och reparation.

Vad erbjuder CamRo?

CamRo är ett väl etablerat bolag. Vi tar in våra maskiner direkt från tillverkarna. Detta medför att våra medarbetare får utbildningar direkt av tillverkarna. Dessa kan vara i Sverige eller i fabrikerna runt om i Europa. Hos oss erbjuds en roll där man har stor möjlighet att påverka och utveckla sina arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader kan vara aktuell.

CamRo är certifierad inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd och kompetens för att säkerställa kvalitén till våra medarbetare och kunder.

Se vårat utbud på www.camro.se ni hittar oss även på Facebook, Instagram och Linkedin.

Låter detta som en tjänst för dig?

Skicka in din ansökan till fredrik@camro.se.

Sista ansökningsdag är 30 juni 2023.

Vid frågor ring företagets VD Fredrik Wiklander på telefon 070-5772502

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi är öppen för diskussion kring tillträde av tjänsten om du har uppsägningstid
Mer info
Kontaktperson
Fredrik Wiklander
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CamRo är ett företag som jobbar med försäljning och service av grönyte- och mindre entreprenadmaskiner. Vår största kundgrupp är kommuner, församlingar, fastighets- och entreprenadföretag. CamRo är idag generalagent i Sverige för 6 stycken varumärken och vi har ca 25 stycken återförsäljare runtom i landet. Vårat Sverigelager för maskiner och reservdelar är placerat i Sundsvall. Vi har även en filial i Västerås med säljare.

Inom CamRo arbetar vi tillsammans och hjälper varandra internt för för att få en bra arbetsmiljö vilket även medför att våra kunder får bra och snabb service från en glatt gäng. Våra medarbetare ska ha en bra arbetsplats och våra kunder ska vara nöjda med sina investeringar.

Liknande jobb