Hoppa till innehåll
Byggbeslag logotyp

Säljare/projektör till Byggbeslag i Sundsvall!

Ansök nu
Söker du en trygg och stabil arbetsgivare där kommer att få möjlighet att påverka din och dina kollegors vardag? Är du noggrann, strukturerad och har ett affärssinne? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en säljare/projektör på Heltid i samarbete med Byggbeslag. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Byggbeslag.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Byggbeslags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
En tight arbetsgrupp med stor och lång erfarenhet av branschen, som du kommer att få ta del av. Här tycker man om varandra! Byggbeslag är en trygg arbetsgivare som har en ljus framtid framför sig. Varje kontor har möjlighet att själv bestämma hur verksamheten ska drivas, vilket gör att även du kommer att få möjligheten att vara med och påverka.

Arbetsuppgifter
Du kommer att projektera låsbeslagning till stora byggentreprenader under kontorstider måndag-fredag. Det kommer du att göra i deras lokaler i Skönsberg tillsammans med dina 20 närmsta kollegor. Kan du inte branschen sedan tidigare? Inga problem, här kommer du att få möjlighet att lära dig av de allra bästa.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Läsa ritningar samt kalkyler
  • Gå igenom funktionskrav och skapa produktspecifikation
  • Skapa offert
  • Presentera offerten för kunden
  • Underhålla kundrelationer
Vi söker dig som:
För denna tjänst kommer personlighet väga tyngre än tidigare erfarenhet. För att du ska trivas i rollen ser vi att du är strukturerad och noggrann. Du lämnar inget åt slumpen och förstår vikten av att detaljerat läsa igenom ritningar och kravlistor för att förstå vad som behöver specificeras. Du har ett affärssinne och kan på ett kommunikativt sätt kommunicera offertens innehåll till kunden. Vidare ser vi även att du har B-körkort och kan kommunicera obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.
Har du erfarenhet av branschen sedan tidigare, läst entreprenadjuridik eller har ett mekanik- eller elektronikintresse i grunden är det ett plus, men inget krav.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Schölander

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Hanna Schölander
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Det vi jobbar med i Byggbeslag är så mycket mer än produkter - vi är ett kunskapsföretag. Våra säljare och projektörer är lika mycket konsulter som de är säljare. Mycket av det vi levererar omgärdas av regler och lagar som styr hur våra lösningar ska utformas, installeras och dokumenteras. Det ställer krav på att vi har rätt kompetens och att vi har ordning och reda. När du anlitar oss i Byggbeslag kan du lita på att du får en leverans som uppfyller de krav som både lagar och försäkringsbolag ställer. Oavsett om det är ett övervakningssystem, ett inbrottslarm eller ett låssystem.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare