Hoppa till innehåll
Bucher Emhart Glass logotyp

Projektledare till Emhart Glass!

Ansök nu
Inledning:
Emhart Glass fortsätter att expandera och söker nu sin nästa projektledare! Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet inom kundbemötande? Vill du vara med och utveckla framgång hos en världsledande tillverkare av den senaste tekniken inom glasformning? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten
I rollen som projektledare hos Emhart Glass omges du av ett gäng härliga kollegor där du jobbar med ett sammansvetsat projektteam. Som projektledare så blir du tilldelad projekt av olika omfattningar och typ som du ansvarar för att samstråla resurser och kunskap till.

Du ansvarar för projektspecifikationer och uppföljning av dessa, där du tillsammans med kollegor på olika avdelningar säkerställer projektets framgång med största fokus på hög kvalité. I arbetet ingår även mycket kontakter, både med interna och externa intressenter. Eftersom detta arbete innebär mycket eget ansvar ges du en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och nya utmaningar.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Representera företaget vid kundmöten
  • Utföra orderbehandlingar
  • Skapa och underhålla leveranslistor
  • Organisera maskininspektioner
Vi söker dig som:

Har ett stort tekniskt intresse och som gärna är utbildad ingenjör, eller innehar likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har även erfarenhet av att leda och hantera komplexa projekt. Har du även dokumenterad förmåga att etablera och upprätthålla effektiva relationer och partnerskap med kunder är detta meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart Glass. Du är självgående och en lagspelare med ett genuint intresse för Emhart Glass produkter samt lösningar. Vidare är du flexibel, pålitlig och ansvarsfull, samt gör ditt arbete med noggrannhet och effektivitet.

START: Enligt Överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Frida Söderström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.

Fler från samma arbetsgivare