Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Resande Arbetsledare inom luftledning till Craftor

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren arbetsledare som trivs med en varierande vardag och regelbundet resande? Stimuleras du av kombinationen mellan operativt fältarbete samt strategiskt och administrativt chefsarbete? På Craftor erbjuds du en trygg och familjär kultur som genomsyrar samtliga delar av organisationen, med nationell täckning i de projekt du tar dig an. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Craftor.

Om företaget

Craftor har en lång och framgångsrik historia som en av Nordens främsta kraftentreprenörer. Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande kraftentreprenörer, med 150 medarbetare.

Craftor ingår sedan december 2020 i Eleda Group. Detta ger dem en unik stabilitet och möjlighet till fortsatt utveckling - såväl för våra medarbetare som företaget - samtidigt som de kan bibehålla den unika familjära känsla som format företaget från start. Utöver huvudkontoret i Sollentuna, Stockholm, har de etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga, Alingsås, Gävle, Sundsvall, Sollefteå och Umeå.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare kommer du att arbeta i såväl kort- som långsiktiga projekt inom luftledningsbyggnation. Projekten omfattar huvudsakligen stolpresning, bestående av trä, komposit eller stål och medförande lindragning. Antalet montörer och team du arbetsleder varierar beroende på respektive projekts komplexitet och omfattning. Du har genomgående en fördelning mellan operativt fältarbete och administrativt chefsarbete, vilket skapar en varierande vardag med många kontaktytor.

Tillsammans med projektledaren ansvarar du för att förbereda, leda och samordna det dagliga arbetet samt säkerställer att tidsplaner och budget efterföljs. Du kommer därtill att hantera materialavrop och resursplaner, föra dagbok och ansvara för medförande administrativa uppgifter.

Projektens geografiska placeringar och tidsramar är av varierande karaktär, och du förväntas därigenom trivas med ett regelbundet resande i tjänsten.

Centrala arbetsuppgifter:
* Planera, samordna och delta i det operativa fältarbetet
* Tidsplaner, budgetarbete, materialförsörjning och övrigt administrativt arbete
* Säkerställa att projekten genomförs och slutförs i enlighet med relevanta lagar och stadgar inom arbetsmiljö, elsäkerhet och säkerhets- och miljöfrågor
* Planera och genomföra projekt med nationell täckning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsledning inom el eller närliggande bransch
* Behörighet och kompetens att arbetsleda projekt inom el mellan 52 - 400 kilovolt
* Grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik & AMA
* Grundläggande kunskaper om region- och stamnätsluftledning
* Obehindrade kunskaper i tal och skrift, svenska eller engelska
* B-körkort

För att passa i rollen ser vi att du är en strukturerad och noggrann person med god förmåga för planering och prioritering. Vidare bör du vara en engagerad, tydlig och kommunikativ person med naturliga ledaregenskaper. Vi ser även att du är en prestigelös och ansvarstagande person som trivs med kombinationen av operativt och strategiskt arbete inom projektets olika delar. Avslutningsvis bör du vara en flexibel och affärsmässig person som trivs med en varierande vardag och regelbundet resande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Projektens placering och varaktighet är av varierande karaktär, med nationell täckning. Projekten är vanligtvis mer förekommande i de norra delarna av Sverige.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 jan. 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Falun
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb