Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Butikssäljare till Elektroskandia

Ansök nu

Har du erfarenhet av försäljning och ett skarpt öga för detaljer? Vill du dessutom arbeta i en roll där du får agera rådgivare och därigenom skapa långvariga relationer till dina kunder? Då kan du vara den vi söker! Elektroskandia söker nu efter en relationsbyggande butikssäljare med ett strategiskt driv.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Elektroskandia Sverige AB.

Om företaget

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen ingår idag mer än 145 företag i 48 länder, spridda över fem kontinenter. De är en el-teknikgrossist som har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. De marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia äger Cylindavarumärket som erbjuder den svenska marknaden ett komplett sortiment vitvaror.

Elektroskandia strävar alltid efter att samarbeta med de främsta leverantörerna i världen - och de lagerför mer än 40 000 artiklar. Förutom att erbjuda det bredaste sortimentet, sätter deras logistiklösningar nivån i branschen. Deras medarbetare sammanför 2 500 leverantörer med 13 000 kunder.

Elektroskandia är ett företag som arbetar aktivt med mångfald och för en jämn könsfördelning.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare agerar du teknisk rådgivare till kunder i deras val av produkter och lösningar. Du är en viktig länk i säljkedjan och med fokus på att ge bästa möjliga lösning till kund arbetar du med aktiv försäljning. Så väl som du håller koll på att hyllorna är städade och fyllda så ansvarar du även för lagerstyrning och exponering av produkter i butiken vilket är en viktig del för kundupplevelsen. Dagliga arbetet innebär även att plocka upp varor, genomföra kampanjer, kontrollera orders och leveranser, inventeringar samt administration kring returer. I ditt arbete har du dagligen kontakt med befintliga och nya kunder i butiken för att informera om Elektroskandias tjänster och erbjudanden.

* Agera rådgivare till kunder så de väljer rätt produkt för sitt behov
* Genom din dagliga kontakt med kunderna arbetar du med aktiv försäljning
* Lagerstyrning, exponering, se till att hyllor är väl påfyllda
* Varuplock, kampanjarbete, administration av order och leveranser, inventeringar och returer
* Planera och genomföra möten samt aktiviteter gentemot såväl nya som befintliga kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieexamen
* Erfarenhet av försäljning
* God datorvana
* Flytande kunskaper i svenska, i tal och skrift, goda kunskaper i engelska
* Meriterande med kunskap inom teknik eller el

Du är duktig på att bygga långsiktiga relationer där du jobbar rådgivande i kontakten med kunderna och ser till att göra det lilla extra. När du bemöter kunder har du alltid en lösningsorienterad inställning till deras frågor och har den tekniska kunskap som krävs för att bemöta deras frågor och behov. Vi ser även att du har ett öga för detaljer, håller god struktur och uppmärksammar vad som behövs göras och tar ansvar för att driva genom det. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare