Area Manager / Regionchef till Forcit Consulting

Area Manager / Regionchef till Forcit Consulting

Är du en ledare som drivs av att arbeta med tillväxt och som vill coacha din personal till nya framgångar? Vi söker en regionchef som vill vara en del av Forcit Consultings fortsatta tillväxtresa i Norr!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Forcit Consulting

Om företaget

Forcit Consulting är specialister inom omgivningspåverkan. Deras affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Företaget är idag marknadsledande i Sverige inom kontroll av omgivningspåverkan och ambitionen är fortsatt tillväxt. Forcit Consulting finns på elva orter i Sverige, antalet anställda är cirka 55 personer. Deras kunder är främst byggherrar och entreprenörer.

För Forcit Consulting är kundnöjdhet av högsta prioritet och en av nycklarna till framtida utveckling. Ambitionen är att utifrån redan hög nivå fortsätta att öka kundnöjdheten samt kundernas förtroende.

Arbetsuppgifter

I rollen som Area Manager ansvarar du för den dagliga driften av arbetet i region norr. Din region sträcker sig mellan Hälsingland till norra Lappland där du tillsammans med bolagets affärschef ansvarar för resultat och budget. Ditt team består av projektledare och tekniska konsulter. Du ansvarar för att teamet har en bra arbetsbeläggning samt coachar och genomför regelbundna uppföljningar med dina medarbetare. Du är operativ i din roll och arbetar själv som projektledare för ett antal projekt inom området omgivningspåverkan. I projekten ansvarar du för att samordna arbetet, följa upp budget och tidsplan samt att hitta de bästa lösningarna i tät dialog med byggherrar och entreprenörer. Projekten avser riskanalyser, besiktningar och mätningar i samband med markarbeten som sprängning, pålning, spontning och schaktning.
I rollen är ditt affärsfokus en central del då du förväntas arbeta nära företagets kunder och därigenom stärka Forcit Consultings kundsamarbeten och fortsatta expansion.

* Planering och uppföljning av resultat och budget
* Samordning av den dagliga driften
* Projektledning och nära kunddialoger
* Coachning av medarbetare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av att leda och coacha personal
* Erfarenhet av teknisk projektledning
* Körkort B
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Branscherfarenhet inom entreprenad / bygg och anläggning är starkt meriterande

I rollen som regionchef är det viktigt att du trivs att arbeta i en växande och föränderlig organisation där målet är att expandera verksamheten framåt. Du är affärsmässig och har förmågan att sätta strategier för eran regions fortsatta tillväxt. Vi ser att du har en god förmåga och vilja att driva arbetet framåt och att du har lätt för att ta initiativ. Som ledare arbetar du för att coacha dina medarbetare på bästa sätt, du prestigelös i ditt förhållningssätt och kan stötta upp dina medarbetare vid behov oavsett uppgift.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall, resor ingår i tjänsten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.