Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi är mitt i en spännande utvecklingsresa där vi hela tiden utforskar ny teknik i syfte att lösa problem och bygga tjänster som direkt ger värde för våra kunder. Vi behöver nu fler drivna, nytänkande och teknikintresserade medresenärer som vill följa med på resan och bidra i vårt arbete.

Vi tror på att vi blir bättre tillsammans, därför består vårt arbete av samarbete och dialog. Som DevOps Engineer kommer du därför vara en del av ett självstyrande agilt DevOps-team med stort eget ansvar och utrymme för att vara med och påverka tekniker, verktyg och arbetssätt.

Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb när du kan påverka din arbetssituation och vardag. Så, vill du ha ett jobb där du kan styra över din arbetssituation och få balans mellan jobb och fritid? Samtidigt som du får vara delaktig i hela kedjan från innovation, utveckling, införande till livscykelhantering? Är svaret ja? Då kommer du trivas hos oss!

Teamet för utveckling av arbetssätt och verktyg kring Continuous Integration/Continuous Deployment arbetar dagligen med:
  • dialog och nära samarbete med agila systemutvecklingsteam om deras verktygsbehov
  • ständiga förbättringar för att öka kvalitet och effektivitet i systemutveckling och produktion.
  • utveckling av nya sätt att automatisera, effektivisera och säkra kvaliteten
  • livscykelhantering och därtill hörande aktiviteter för att säkra tillgängligheten i vår toolchain.
Vår toolchain omfattar bl a BitBucket, Jira, Kubernetes, Jenkins, Harbor, Nexus, Maven, SonarQube, Trivy och vi utvärderar nya verktyg för vår nästa generations CI/CD-plattform.

Hos oss får du arbeta med modern teknik tillsammans med sammansvetsade och kompetenta kollegor som delar sin kunskap och vågar testa nytt. Eftersom vi jobbar teambaserat blir du inte ensam i dina arbetsuppgifter utan kan växa inom din yrkesroll och din kompetens med stöd av teamet.

Utifrån verksamhetens krav och behov erbjuder Bolagsverket medarbetare möjlighet att arbeta på distans.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas och trivas i rollen som DevOps Engineer hos oss är det viktigt att du har ett teknikintresse och gillar problemlösning som driver dig till att sätta dig in i och förstå ny teknik. Vi behöver en nytänkande och kreativ person som inte backar för att utmana befintliga lösningar eller angreppssätt.

Du behöver även:
  • ha en kandidat- magister eller civilingenjörsutbildning med relevant inriktning alternativt flerårig erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • ha flera års erfarenhet av installation/konfiguration i Linux
  • ha vana att genomföra problemlösning med programmeringsspråk och/eller automatisera arbetsuppgifter med scriptspråk.
  • kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi ser gärna att du också har erfarenhet av utveckling inom området Continuous Integration/Continuous Deployment (exempelvis med verktyg såsom BitBucket, Jenkins Pipeline, Nexus, SonarQube och Kubernetes eller motsvarande) och agila arbetssätt.

Vi kan komma att använda arbetsprover i denna rekrytering.

Vill du veta mer om arbetssätt, verktyg, testning, programspråk eller vårt agila arbetssätt? Gå in och läs här: https://www.bolagsverket.se/omoss/jobbahososs/jobbameditpabolagsverket.2441.html

Låter detta som något för dig? Skicka in en ansökan och berätta mer om dig (och vad du är intresserad av) så tar vi det därifrån! Och du, skicka in din ansökan redan idag, vi hanterar ansökningarna löpande.

Fakta om tjänsten

Kommun:Sundsvall
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsplats: Bolagsverket
Verksledning: It-avdelningen
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Antal platser: 1
Publicerad: 2023-05-05
Ansök senast2023-06-06
Yrkesområde: Data/IT
Yrkeskategori: Systemutvecklare/Programmerare

Upplysningar
  • Lars Rahm Sektionschef
E-post: lars.rahm@bolagsverket.se
  • Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST
Telefon: 072-215 52 81

Ansökan

Referensnummer
2299/2023
Mer info
Kontaktperson
Lars Rahm
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är drygt 600 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande. För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid!

Övrig information

Vi strävar efter att vara en arbetsplats där det finns goda förutsättningar att ta hand om sin hälsa. Därför erbjuder vi bland annat friskvårdbidrag och friskvårdstimme samt massage och gym i våra lokaler i Sundsvall. Läs mer om alla våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb. Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare