Hoppa till innehåll
BIM Kemi Sweden AB logotyp

Teknisk säljare södra Norrland och östra Sverige

Ansök nu
Teknisk Säljare sökes till BIM Kemi

BIM Kemi grundades 1973 av Peter Wållberg och är idag ett familjeföretag specialiserade på kemibaserade lösningar för pappers- och massaindustrin. Med över 200 anställda världen över är vi idag ett högst forskningsintensivt bolag. Vårt huvudkontor ligger i Stenkullen, nära Göteborg, där du också hittar vår centrala R&D-avdelning, vårt kundservice labb och en av våra 5 produktionsenheter. Vi är stolta över vår BIM-anda, där engagemang, hårt arbete, innovation och kundnärhet står i fokus. Vill du bli en del av vårt härliga gäng, tveka inte med din ansökan.

 Om tjänsten som Teknisk Säljare

Som Teknisk Säljare är din uppgift, värdeskapande och långsiktig försäljning med södra Norrland och östra Sverige som din bas. På BIM Kemi är målet att vara lokala experter för kunderna - här skapas ett mervärde för kunden sett till både kunskap och produkter. I rollen kommer du direkt att få ta dig an befintliga kunder och ge dem en kundnära service. I ditt arbete ingår service, att prospektera och kartlägga kundernas behov, samt att föreslå potentiella lösningar. En stor del av tjänsten handlar om att mäta och följa upp kundens flöden. Att skriva provkörningsförslag och utbilda operatörer ingår även i dina arbetsuppgifter. Även om du arbetar mycket på fältet själv gör du det alltid med stöttning från dina säljkollegor och ditt RND-team.

 Detta är en tjänst där du erbjuds en både varierande, utmanande och flexibel vardag, där du får göra spännande kundbesök hos bolag inom svensk massa- och pappersindustri som varierar i både storlek och tillverkade produkter. 

Vi söker dig som... har ett brinnande intresse för kemiska lösningar och på ett förtroendegivande sätt kan presentera dessa för dina kunder! Som person är du drivande, resultatinriktad och ansvarstagande. Du är systematisk, lyhörd samt har en god teknisk förståelse för processer.

Då BIM Kemi är ett bolag med stort engagemang, korta beslutsvägar och närhet till labb och R&D, ser vi en fördel om du trivs med att arbeta i team, samt i alla lägen bidrar med din positiva energi för att uppnå bästa möjliga resultat för kund.

Frågar vi dina tidigare kollegor skulle de beskriva dig som en person med hög social kompetens vars kunskaper avspeglas i ett tryggt och förtroendeingivande intryck.

För rollen som Teknisk Säljare på BIM Kemi ser vi att du har tidigare erfarenhet av massa- och pappersindustrin. Du kanske tidigare har arbetat som processoperatör, processingenjör eller kommer från en bakgrund inom försäljning mot branschen. Utöver att du är affärsmässig så kommunicerar du flytande på såväl svenska som engelska

Vad BIM Kemi erbjuder dig

Som en del av BIM Kemi kommer du att arbeta i ett familjeföretag med aktiva ägare och en härlig entreprenörs anda! Bolaget präglas av hög arbetsglädje. För rätt person erbjuds nu en spännande roll med varierande arbetsuppgifter såväl självständigt som i team. Låter detta som en arbetsplats för dig? I så fall tveka inte att skicka in din ansökan!

PLATS: Södra Norrland och östra Sverige
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Frågor om tjänsten kontakta försäljningschef Petri Svensson 070 217 11 72 eller HR assistent Anna Axelsson 0732-70 01 39.

Sök via vår länk https://www.bimkemi.com/career/#availablejobs SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-10-15
Skicka in din ansökan med CV omgående, då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från just dig!

 

 

 

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare