Hoppa till innehåll
Bilhallen Sundsvall AB logotyp

Verkstadscoach/Garantiansvarig till Bilhallen Sundsvall

Vi söker nu en erfaren och engagerad verkstadscoach/garantiansvarig till vår toppmoderna bilanläggning i Sundsvall. Som verkstadscoach/garantiansvarig kommer du att ha en viktig roll i att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i vår verkstad samt att ansvara för garantifrågor och kommunikation mellan oss och vår generalagent Kia. Du kommer att utveckla och coacha vårt verkstadsteam samt samarbeta nära med övriga avdelningar i företaget för att säkerställa en smidig och effektiv service för våra kunder. Om du är en strukturerad och resultatinriktad person som är redo för en utmaning, då kan detta vara rätt jobb för dig!

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter:

Ansvara för 7st servicetekniker och vara deras stöd i det dagliga arbetet. Fungera som en länk mellan verkstaden och servicemottagningen och vara deras tekniska stöd internt men även mot slutkund.
Med stöd av servicemarknadschef jobba med utveckling och effektivisering av verkstaden.

Verka för en snabb handläggning av garantiärenden med hög kundnytta och hög lönsamhet som drivkraft.

Bevaka och planera garantiärenden och ansvara för att kunden löpande hålls informerad om när arbetet beräknas vara slutfört. Verka för att kunderna upplever att de utan fördröjning blir professionellt bemötta vid bokning, medan arbetet pågår och i samband med att arbetet avslutats och fordonet återlämnas.

Att leda och bevaka teknikerns dagliga arbete och se till att arbetets utförande håller hög kvalitét.

Kvalifikationer:
  • God datorvana.
  • Erfarenhet av arbetsledning och branschkunskap är ett krav.
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.

Sista ansökningsdag: 31 Mars


Ansökningarna går vi igenom löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bilhallen Sundsvall är sedan 2017 placerad vid Nacksta Sundsvall i toppmoderna lokaler. Vi levererade år 2022 825st bilar i Sundsvall med en omsättning på ca 251 miljoner kr.

Bilhallen ingår sedan 2021 i koncernern Bilgruppen i Norr som bedriver försäljning och service av Kia i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och snart även i Örnsköldsvik. Dessutom representerar vi Subaru i Umeå. Vi är en ledande bilgrupp som omsätter drygt 850 miljoner och har stolt över 67 anställda som bidrar till vår höga kundnöjdhet.

Vårt engagemang för kunderna sträcker sig långt utöver försäljningen av bilar. Vi är stolta över vår expertis när det gäller service och reparationer, och vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders behov.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Bilgruppen i Norr.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare