Hoppa till innehåll
Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB logotyp

Isoleringsplåtslagare och VVS-isolerare till Sundsvall

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Job description:

Om tjänsten

Arbetet som Isoleringsplåtslagare innebär bland annat förtillverkning av plåtdetaljer till tekniskt isoleringsarbete som sedan kommer användas till att isolera rör, pannor, cisterner och behållare. Arbetet innebär också enklare plåtslagning på industrier samt mycket självständigt arbete.

Som VVS-isolerare kommer du jobba på större entreprenader med bland annat stenull, glasull och cellgummi. Du kommer även att få ta dig an mindre servicearbetet där kundkontakt är en stor del. Självständigt arbete är även här en naturlig del. Som VVS-isolerare har du även stora möjligheter att ta dig an en ledande montörsroll som arbetsledare.

Vare sig du kommer jobba som Isoleringsplåtslagare eller VVS-isolerare, kommer du att få arbeta med en grupp med riktig team känsla, där vi alla samarbetar och ser till att samtliga är delaktiga. Kollegorna som du kommer att få omge dig med är ett positivt och härligt gäng med högt i tak. Som ny har du engagerade arbetsledare och en närvarande chef med lång erfarenhet inom yrket.

Säkerhet är en viktig fråga för oss, där vi arbetar strukturerat och systematiskt för att bibehålla en trygg arbetsplats för dig och dina kollegor.

Vi erbjuder även:
  • Bra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
  • Förmånligt kollektivavtal
  • Övertid som kan läggas i kompsaldo eller väljas att tas ut i lön
Om dig

Som person är ansvarfull, ordningsam och förstår tyngden i att utföra ett säkert arbete med hög kvalité. Du är en naturlig lagspelare men tycker om att jobba självständigt. God kommunikation med kollegor och kunder är viktigt för dig för ett långsiktigt samarbete framåt.

Du har även:
  • Erfarenhet av yrket som isoleringsplåtslagare eller VVS isolerare
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i tal och skrift
Vi ser gärna att du har jobbat med utbredning och har en grundläggande plåtkunskap. Utbildning inom isolering samt certifikat är meriterande.

Profile description:

Om oss

Vi ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har vi 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kring tjänsten kontakta Jonny Jonsson, Department Manager - 0761398916

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent Blue-collar workers (Hourly) Skilled Operations - Insulation
Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Isoleringsplåtslagare och VVS-isolerare till Sundsvall

Sundsvall

Vill du vara en del av ett härligt gäng och utveckla din kunskap inom isolering? Ansök till oss på Bilfinger i Sundsvall!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stenungsund
Industri & Anläggning
Företagslogga
Borlänge
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Sundsvall
Industri & Anläggning
Företagslogga
Örnsköldsvik
Industri & Anläggning
Företagslogga
Sollefteå
Industri & Anläggning
Företagslogga