Hoppa till innehåll
Bavaria logotyp

Key Account Manager Norrland

Ansök nu
Våra moderna anläggningar speglar vår kundambition; att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa och satsning på företagsaffären, i en avslappnad men professionell företagskultur där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Vi är stolta över att återigen blivit certifierade som en Great Place to Work - ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

Rollen
Till våra anläggningar i Norrland (Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå) söker vi en driven Key Account Manager. Är du självgående, resultatinriktad och drivs av att skapa unika kundupplevelser kommer du trivas i den här rollen! Som Key Account arbetar du uppsökande strukturerat, du ska förstå och kunna analysera de potentiella kundernas behov, driva försäljning och upphandlingar självständigt från första kontakt till avtalstecknande och överlämning. Arbetsuppgifter innefattar b.la. att;
  • Att skapa och arbeta uppsökande strukturerat
  • Att förstå och analysera de potentiella kundernas behov
  • Att driva affärerna självständigt från första kontakt/samtal till att lösning presenteras och förhandlingen avslutas med avtalstecknande och överlämning
  • Arbeta proaktivt för att upprätthålla befintliga kundrelationer.
  • Utarbeta finansieringslösningar, offertskrivande och avtalstecknande.
  • Supportera anläggningarna med utbildning, dela information och utföra event riktade mot både kunder och leverantörer.
I rollen ansvarar du för företagsförsäljningen för samtliga Norrlands-anläggningar, där du har Sundsvall eller norröver som bas. Du är aktiv med att besöka anläggningarna och tjänsten medför därför upp till tio resdagar i månaden.

Erfarenhet & profil
På Bavaria brinner vi för att göra det oväntade för kunden. Vi vill erbjuda våra kunder en märkbart bättre och annorlunda upplevelse av service. Vi söker därför dig som är relationsskapande, ödmjuk och lyhörd för kundens behov samtidigt som du har starkt affärsfokus och tävlingsinstinkt.

Vi söker dig som har ett flera års säljerfarenhet samt en bakgrund som Key Account Manager. Kanske är du idag inom en helt annan bransch och har ett brinnande engagemang för sälj och kundnöjdhet. Är du framåt, social, gillar att bygga relationer och samtidigt bra på att planera och strukturera det egna arbetet kommer du att lyckas hos oss. Du är en person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo. Du är bra på att självständigt ta fram underlag och möta kunder samtidigt som du är en glad lagspelare som gillar när teamet når uppsatta mål.

Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska och vi förutsätter att du har körkort.

Om du blir en del av oss
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
  • Arbete med ett av världens starkaste varumärke med spännande och högkvalitativa produkter.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
  • Goda karriärmöjligheter i en utvecklande miljö av kunniga och engagerade medarbetare i en mycket stark och expansiv koncern.
  • Bra personalförmåner i form av tjänstebil, friskvårdbidrag, personalrabatt m.m.
Några ord från din blivande chef!
Jag heter Anders Lind och har arbetat med försäljning både operativt och som ledare under många år. Jag brinner för att bygga team där alla tillsammans är delaktiga och ser sin del i den större bilden. Jag ser det som en självklarhet att organisationens förbättringsarbete ska bygga på kunskapen och erfarenheten hos individen och att förbättringsarbetet bedrivs av alla. I mitt ledarskap värderar jag teamsammanhållning, att se varje medarbetare och jag tror på korta beslutsvägar och närhet till chef. Bavaria är en säljorganisation som präglas av målfokus, engagemang och att vi har roligt på jobbet! Välkommen att söka tjänsten.

Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 9/6. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Anders Lind anders.lind@bavariabil.se 070-2348900

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Key Account Manager / Key Account / Företagssäljare / Säljare till Företag
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bavaria är en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare.

Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group som även har verksamhet i Norge och Schweiz samt Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare