Teknikinformatör

Teknikinformatör

Till Sundsvall söker vi en Teknikinformatör för omgående anställning.

Arbetsuppgifter
För långsiktigt uppdrag söker vi nu en driven och engagerad teknikinformatör. Tillsammans med ansvariga för produktsortiment och teknisk dokumentation hos kund kommer du att framställa och underhålla information som:
  • Installationsanvisningar
  • Operatörsanvisningar
  • Underhållsanvisningar
  • Utbildningsmaterial
I arbetet ingår även att tillsammans med produktansvariga säkerställa att informationen uppfyller tillämpliga bestämmelser.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har stort intresse för teknik och god förmåga att förstå hur tekniska processer och produkter är uppbyggda och fungerar. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska, så att du kan skapa tydliga tekniska texter, beskrivningar och instruktioner. Vi söker dig som tycker att kombinationen teknik och information känns utvecklande.

Som person är du ansvarskännande och engagerad, har stark initiativkraft, är kommunikativ och har god social kompetens. Självklart har du ett noggrant och strukturerat arbetssätt och en vilja att leverera kvalitativa arbeten inom utsatt tid.

Meriterande kunskap/erfarenhet:
  • tekniska processer och produkter
  • teknikinformation/informatik och skrivande
  • erfarenhet av Adobe CC, Microsoft 365, etc.
  • CAD/ritningsläsning/-förståelse
Vad kan vi erbjuda dig?
Autotech har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar och ambitioner att växa med våra anställda. Hos oss får du arbeta i en familjär och utvecklande atmosfär där du genom ditt engagemang och din drivkraft har stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Frågor
Frågor runt tjänsten besvaras av vår platschef i Sundsvall, Thomas Nyman.
Thomas: 010-49 24 340
thomas.nyman@autotech.se
Sista ansökningsdag: 2023-01-31
Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autotech.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Autotech Teknikinformation har över 30 års erfarenhet av att ta fram produktinformation, visualiseringar och utbildningsmaterial. Vår målsättning har alltid varit att förtydliga budskap och förenkla inlärningsprocessen. Oavsett om innehållet är avancerad teknik eller beteendeförändring så är våra produktioner innovativa och enkla att ta till sig.

Med ca 40 anställda över hela landet kan vi erbjuda konsulter med både bredd och spetskunskap. Tillsammans med er tar vi informationen till nya nivåer.

Grundades 1990
Omsättning ca 40 milj