Hoppa till innehåll
ATS kraftservice logotyp

Projektledare - eldistribution

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Nu letar vi efter fler kollegor till oss på ATS kraftservice i Region Nord. ATS Kraftservice finns i hela landet och är ett dotterbolag till Peab.

Är du en erfaren projektledare med goda teknikkunskaper och god materialkännedom från arbete med eldistribution?

Då är du varmt välkommen att söka denna tjänst.

Vi utvecklar vårt företag och våra arbetssätt, och letar efter dig som vill vara delaktig och arbeta med detta tillsammans med oss.

Om tjänsten
Som projektledare på ATS kraftservice har du ett totalansvar för dina projekt.

I din roll planerar, leder och styr du projekten mot uppställda mål. Vidare bär du ansvar för ekonomin och projektets tidplan från start till mål. Därutöver medverkar du i allt från marknadsbevakning, anbudslämnande till projektgenomförande samt kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete.

Personlighet och kompetenser

Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du behöver ha erfarenhet från en liknande tjänst. Viktigt är att du har tekniskt kunskap och materialkännedom från branschen.

För att lyckas i rollen behöver du vara handlingskraftig och målmedvetenhet samt har en god kommunikationsförmåga med kunder och medarbetare. Du har också ett ekonomiskt sinne och tycker det är roligt att driva affärer. Som person är du ansvarstagande och har en naturlig förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du agerar alltid med säkerheten i fokus och brinner för relationsskapande.

Placeringsort är något av Peabs kontor eller något av dess dotterbolags kontor. Vi ser gärna att din utgångspunkt finns i mellersta Norrland.

B-körkort är ett krav

Vi tillämpar löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Håkan Ström 0725 33 41 55.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

ATS är ett entreprenadbolag inom energiteknik som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad av lokalnät, ställverk, region- och stamnät samt inom industrin. ATS är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

ATS kraftservice logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren