Hoppa till innehåll

AllOffice Nordic AB söker nu en medarbetare till servicetekniker i Västernorrland.

AllOffice är ett positivt, nytänkande och innovativt företag. Med butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, e-handel, kundsupport och branschens största säljkår. Vi erbjuder service samt ett heltäckande sortiment av kontorsmaterial, städ & hygien, möbler, ergonomi, kök & servering, emballage, tryck & profil samt smarta lösningar inom dokumenthantering.

AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer med ett härligt team på 300 medarbetare där vår kultur bygger på våra värderingar; prestigelösa, engagerade, affärsmässiga och kundnära.

Vi har Sveriges bästa kundrelationer med högst tillgänglighet i branschen och kundanpassade erbjudanden samt en effektiv nationell distribution. Som pålitlig partner för våra kunder söker vi ständigt nya lösningar för att underlätta vardagen för våra kunder och tillsammans arbeta för en ökad hållbarhet.

Om tjänsten
Vi befinner oss just nu i en tillväxtfas och behöver därför stärka upp på vår serviceavdelning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att utföra service och reparation av kaffe och städmaskiner samt installera nya maskiner ute hos våra kunder.
Du kommer att vara ett bollplank till kunden när det gäller val av tillbehör till maskinerna. Arbetet innebär även att du kommer att genomföra utbildningar i den daglig skötseln och hanteringen.
Att arbeta som maskintekniker innebär att du blir en del av ett team och du kommer att ha mycket nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer. Ett stort intresse och förmåga att löpande ta till sig ny kunskap för att sedan använda sig av denna i arbetet är därför viktigt. Det är av stor vikt att du på ett effektivt sätt ansvarar för varje enskilt uppdrag och att kunderna får ett professionellt bemötande.

Eftersom du är en viktig kontakt mot kund, söker vi dig som har god kommunikativ förmåga, är lyhörd och har en mycket god känsla för service. Du är strukturerad, noggrann och van att arbeta i ett högt tempo. Vi tror att du tidigare har erfarenhet från teknisk service, försäljning och/eller av kundsupport och självklart är du en lagspelare och en problemlösare.

Kvalifikationer
B- Körkort är ett krav då tjänsten innebär mycket resor.
Goda kunskaper i Officepaketet
Svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetstid
Vardagar 08.00-17.00

Övrigt
Distrikt: Region Västernorrland/Jämtland.
Kontaktperson är Fredrik Widén

Sista ansökningsdag är 2023-11-30

Ansökningshandlingar med CV skickas via mail till ansokningar@alloffice.se

Märk din ansökan med "Servicetekniker Västernorrland-Jämtland".

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
AllOffice Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
24 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Fredrik Widén
Email
Telefon

Liknande Jobb

Örnsköldsvik
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Sundsvall
Teknik & Ingenjör
Företagslogga