Servicetekniker till ABB i Sundsvall

Servicetekniker till ABB i Sundsvall

Kom till ABB och arbeta i ett team som strävar efter att skapa en framtid där innovativa digitala tekniker ger större tillgång till renare energi. ABB erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med mycket eget ansvar inom vår enhet Motor och Generatorservice i Sundsvall.

Om tjänsten

Som servicetekniker kommer du att ha ett fritt arbete med mycket kundkontakter och du kommer att röra dig mellan arbetet i vår serviceverkstad och ute i fält hos våra kunder inom industri och vattenkraft. I vår verkstad jobbar vi främst med reparation och underhåll av elmotorer och generatorer. Ute i fält hos våra kunder arbetar vi med service och kontroll av elmotorer och generatorer men även felsökning och problemlösning.

Din roll innebär ett stort ansvar för att uppdragen blir utförda på rätt sätt för att trygga kvalitén.

Arbetet är mycket omväxlande där du möter många tekniska utmaningar och där du blir en ambassadör för ABB mot våra kunder. Vi arbetar oftast i team om två tekniker när vi är ute på fält. Övernattningar kan förekomma, ca 1-3 dagar i månaden.

Tjänsten innebär stora möjligheter till utveckling och du erbjuds t.ex. lagerkunskap via SKF i flera steg, interna produktutbildningar och även utbildningar inom säkerhet t.ex. Elsäkerhet, HLR och Safety Driving.

Tjänsten som servicetekniker är en fast anställning hos ABB med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har tre-årigt gymnasium inom el, teknik, fordonsmekanik eller motsvarande. Har du också några års arbetslivserfarenhet inom service och underhåll av maskiner inom industri eller kraftproduktion är det meriterande. För denna tjänst krävs B-körkort.

Du har en god förmåga att förstå, analysera och ge förslag för att åtgärda elektromekanisk och mekanisk utrustning. Du är flexibel, driftig, noggrann och bra på att kommunicera på både svenska och engelska. Då en del av ditt arbete sker ute hos kunderna är det också viktigt att du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Som person är du pålitlig med sinne för detaljer som du sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

ABB har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lundberg på 073-684 77 81 eller olof.lundberg@adecco.se

Du kan även kontakta Teknikchef på ABB, Jan Hafstad, på 060-19 54 08 vid frågor om tjänsten.

Har du frågor angående registrering av din ansökan, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Sista ansökningsdag är 2023-03-22 men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen att ansöka!

Sökord
mekaniker, fordonsmekaniker, industri, mekanik, servicetekniker, tekniker, verkstad, underhåll, reparationer, el

Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!